Nyilatkozat

Nesze neked Real Madrid! Neymar a Barcelonának szurkol az El Clásicón

A Santos 19 éves szupertehetsége szerint a Barcelona a világ legjobb csapata, és nagyon reméli, hogy a katalánok győzelmével ér véget szombaton az El Clásico.

Neymar odaszólt leendő csapatának?

Nem repeshetnek a boldogságtól Madridban, miután az Real által kerülgetett brazil csodagyerek újabb "fricskát"  nyomott oda a királyi gárdának. Neymar korábbi nyilatkozataiban több dicsérő megjegyzést is tett a gránátvörös-kékek sztárjátékosaira, de most ezt "megfejelte" azzal, hogy a madridiak által annyira várt El Clásicón is az nagy riválisnak szurkol. Neymar elsősorban honfitársai miatt szorít a nagy rangadón a katalánoknak, de mikor erről beszélt, arról megfeledkezett, hogy a Real Madridban is futballozik néhány brazil nemzetiségű labdaművész.

"Nagyon szeretem Dani Alvést, és mindig szorítok neki. Én Daniellel és Adrianóval vagyok - mondta a Mundo Deportivónak a Santos játékosa "A Barca a világ legjobb csapata, mindig náluk van a labda. Xavi, Iniesta és Messi is nélkülözhetetlen, remélem élőben is játszhatom ellenük" - utalt a közelgő klubvilágbajnokságra Neymar, melyen a Libertadores-kupa-győztes Santos színeiben léphet a szintén résztvevő kedvencek ellen pályára. " Nagyon várom már a klubvilágbajnokságot. Nagyon keményen dolgozunk, hogy felkészüljünk, és újra történelmet írjunk".

A Real Marid a nyár folyamán komoly erőfeszítéseket tett a brazil támadó megszerzéséért, de sem a Santos elnöke, sem maga a játékos nem állt akkoriban kötélnek - dacára a súlyos eurómillióknak. Lassan világossá válik, honnan is fújt a szél...