NB I

Simonnál a Fradi-Újpest megelőzi az Ajax-Feyenoordot

Tavaly ősszel emlékezetes mérkőzésen 6-0-ra nyert az Újpest a Megyeri úton a Ferencváros elleni örökrangadón. Szombaton az Üllői úton feszül egymásnak a két csapat. Egy éve a gólok sorát Simon Krisztián nyitotta, aki az Ajax-Feyenoord holland rivalizálásnál is nagyobb rangadónak tartja a Fradi-Újpestet.

Simonnál a Fradi-Újpest megelőzi az Ajax-Feyenoordot"Nagyon szép emlék, nem csak számomra, hanem a szurkolók számára is. A Ferencváros ellen szereztem meg az első NB I-es gólomat és életem első fejes gólját, így tripla öröm volt számomra. Nagyon jó érzés, hogy tagja lehettem annak a csapatnak, örök emlék marad az a nap" - emlékezett vissza a tavalyi eseményekre Simon az ujpestfc.hu-nak adott interjújában.

"Ezen nincs mit ragozni, óriási presztízscsata lesz - hangolt a szombatra a szélső. - Hiába mondják, hogy ez is csak három pontot ér, nekünk ez sokkal több, mint egy szimpla mérkőzés. Nagyon küzdelmes összecsapásra számítok az Üllői úton. Nekem volt szerencsém Hollandiában az Ajax–Feyenoord találkozón is játszani, de számomra mindig a Ferencváros–Újpest marad az igazi rangadó" - mondta a tavasszal kölcsönben a Feyenoordot erősítő Simon.