NB I

Ha betalálna a Ferencváros ellen, Ferenczi nem ünnepel

Szombaton a kieső helyen álló Ferencváros látogat a pápai Perutz-stadionba, a zöld-fehérek egykori játékosa nem ünnepeltetné magát, ha betalálna egykori csapata kapujába.

Ferenczi jó szívvel gondol vissza a Fradiban eltöltött időre, de már a Pápálrt küzd
Ferenczi István 2008 és 2010 között volt a Ferencváros labdarúgója, és a két szezon alatt nem kevesebb, mint 47 gólt szerzett. Igaz, első évében a másodosztályban szerepelt a zöld-fehérekkel, de a szurkolók szemében mindegy milyen osztályban eredményes a csapat. A Fradi-szurkolók egykori kedvence hétvégén egy másik csapat sikeréért küzd, de véleménye szerint, ha nem futballoznak elég agresszívan kevés esélyük lesz a sikerre.

"A Ferencvárosnak égető szüksége van a pontokra, és nekünk sem megy az utóbbi hetekben igazán. Legutóbb a ZTE ellen taktikailag buták voltunk, hiszen az emberelőnyünket nem tudtuk a magunk javára fordítani. Most hazai pályán ezt a hibát nem szabad elkövetnünk, sokkal agresszívebbnek kell lennünk, és játékban is javulnunk kell, különben kevés esélyünk lesz a sikerre - mondta Ferenczi a vehir.hu-nak, aki szerint érdekes lesz pályára lépni volt csapata ellen. "A Lombardban a Ferencváros ellen, ami mindig érdekes számomra. Jó szívvel gondolok vissza az ott eltöltött időre, jól éreztem magam az Üllői úton, de most már a Pápa sikeréért hajtok. Igaz, ha esetleg betalálnék, nem rendeznék nagy ünneplést. A mérkőzésen biztosan jó lesz a hangulat, sokan elkísérik majd a Fradit, és a környéken is sok szimpatizánsuk van" - mondta el érzéseit a csatár a vasárnapi ellenféllel kapcsolatban.