QPR

Buzsáky riválisa már a Fulham elleni zakó közben elindult a kocsmába

A Queens Park Rangers sima 6-0-s vereséget szenvedett a Fulham otthonában vasárnap délután a Premier League nyolcadik fordulójában. Buzsáky Ákos csapattársa, az előző évi feljutás egyik főhőse, Adel Taarabt kezdett ugyan a mérkőzésen, de Neil Warnock a félidőben egy zajos veszekedés keretében lecserélte. A középpályás ezt követően lezuhanyozott, összepakolt, és elindult, hogy keressen magának egy kocsmát a közelben.

A vendéglátóegységbe azonban nem jutott be, mert az eddigre már 4-0-s hátrányban lévő Queens Park Rangers szurkolói közül szintén sokan megunták a meccset, és elindultak haza. A pub mellett lévő buszmegállóban pedig összefutottak Taarabttal, és néhányan közülük készítettek néhány közös képet a játékossal.

Adel Taarabt, a Queens Park Rangers játékosa pózol néhány szurkolóval egy buszmegállóban, miközben csapata épp súlyos vereséget szenved a Fulhamtől a Premier League-ben 2011 októberében

Nem mindenki volt azonban jó hangulatban, és a szemtanúk beszámolói szerint néhány perc múlva feszültté vált a hangulat, a középpályás pedig futva hagyta el a helyszínt.

A Queens Park Rangers hivatalosan egyelőre nem kommentálta az esetet, de valószínű, hogy Taarabt súlyos büntetésre számíthat. A marokkói futballista egyébként az előző szezonban csapata vezére volt a másodosztályban, a nyáron azonban el akart igazolni a Paris Saint-Germainhez, de Neil Warnock kérésére Londonban maradt. Az átigazolási időszak végén viszont a klub szerződtette Joey Bartont, akinek a kedvéért Taarabtól azonnal elvették a csapatkapitányi karszalagot, és bár a fiatal játékos hivatalos nyilatkozatai szerint ezzel neki semmi baja nem volt, állítólag a viszonya igencsak megromlott a csapat menedzserével.

A Fulham-QPR meccs összefoglalója