Tipp

Ezúttal a QPR-ba fektetünk

  • Tomihmv

A Championship egyik legerősebb gárdájára fogadunk a bajnokság egyik leggyengébbikével szemben.

A QPR szombaton második győzelmét szerezheti a bajnokságban.

QPR-Rotherham
hatharom.com-tipp: QPR
1.70 @ Tippmixpro
Eddig éri meg: 1.60
Tipperősség: 5/10

A QPR az angol Championship egyik legerősebb csapata, köszönhetően annak, hogy hiába estek ki a nyáron a Premier League-ből, a londoni gárda kerete nem sokat gyengült. A kék-fehéreknek például sikerült megtartaniuk Charlie Austint, aki tavaly az élvonalban 18 találatig jutott, de már idén is két gólnál jár három fordulót követően. A hazaiak ráadásul felébredtek Csipkerózsika-álmukból, hiszen a Charlton elleni vereséget követően a Cardiff ellen pontot szereztek, míg hétközben, a szintén jó erőkből álló Wolverhampton otthonában fordították meg 0-2-ről a mérkőzést.

Ezzel szemben a Rotherham a bajnokság egyik leggyengébb alakulata, már tavaly is majdnem kiesett a harmadosztályba, idén azonban minden szaklap és szakíró utolsó helyre várja a piros-fehéreket. Többek közt azért, mert a most futó szezonra is a legkisebb büdzsével vágott neki a Championshipnek a gárda, vagyis egyáltalán nem meglepő, hogy nem sikerült megerősíteni a csapatot. Ez pedig a teljesítményen is meglátszik, a vendégek egy döntetlen mellett két vereséget tudnak felmutatni három fordulót követően.

A hétvégi találkozón tehát a QPR a toronymagas favorit, hiszen jobb erőkből áll, hazai pályán játszhat, fontos hiányzója nem lesz, míg a Roterhamból négyen is sérültek, illetve további két kulcsjátékos szereplése kérdéses. Mindezek után úgy véljük, hogy a Loftus Road közönsége újabb három pontnak örvendhet szombaton.

[1987672] 2015-08-22 16:00:00 Queens Park Rangers - Rotherhamx;