Átigazolás

A Chelsea Benayount és 30 millió fontot adna Modricért

A Chelsea továbbra sem adja fel a Luka Modricért folytatott harcot, az Abramovics-csapat most Yossi Benayount is "belekeverné" az üzletbe.

A Chelsea odaadná 10-esét Modricért
Ahogy az lenni szokott idén nyáron is akad(t) néhány átigazolási ügylet, amely hetekig témát szolgáltat a nemzetközi sportsajtónak. A chilei Alexis Sánchez (Barcelona) és az argentin Sergio Agüero (Man.City) szappanoperája után talán most Luka Modric-sagája is véget érhet.

A Chelsea hetek óta "kergeti" a horvátot, de Harry Redknapp és Daniel Levy klubelnök eddig hallani sem akar a játékos távozásáról. A nyár eleji ajánlatokhoz képest legutóbb már jelentős összeget kínáltak a Kékek a Spursnek, de mivel azon felajánlást is visszadobta a Tottenham, most újra növelték a tétet.

Időközben a Tottenham részéről olyan nyilatkozat látott napvilágot, miszerint 35 millió fontért hajlandóak megválni az egykori Dinamo Zagreb játékostól.

A The Daily Mail értesülései szerint a Chelsea ezt az összeget úgy "hozná össze", hogy a  korábbi liverpooli középpályást, Yossi Benayount is "hozzácsapnák" a 30 millió fontos ajánlathoz. Az izraeli piaci értéke a tranfermarkt.de portál szerint 8 és fél millió euró, vagyis ez az ajánlat megüti a Spurs által megszabott összeget. Kérdés, hogy Benayoun érdekli-e Harry Redknappéket...