Átigazolás

Falcao megegyzett a Chelsea-vel - sajtóhír

Angol sajtóértesülés szerint Radamel Falcao megegyezett szerződése személyes részleteiről a Chelsea-vel. A kolumbiai csatárért 26.5 millió fontot fizethet a londoni klub a Portónak.

Falcao követheti elsőként Londonba André Villas-Boast

A jelek szerint Falcao követi elsőként a Stamford Bridge-re André Villas-Boast: az angol lapok arról írnak, hogy július 1-én írja alá szerződését a Chelsea-nél a 25 éves támadó, aki állítólag csúcsfizetést, évi 5 millió fontos gázsit harcolt ki magának.

A kolumbiai válogatott futballista remek szezonon van túl: főszerepet játszott a Porto triplázásában (bajnokság, Portugál Kupa, Európa Liga), az EL-ben 17, a bajnokságban 16, a hazai kupában 3 gólt szerzett.

"Az ügynökömre hagyom ezeket a dolgokat. Nyugodt vagyok a jövőmet illetően, de tudom, hogy többen is érdeklődnek irántam. A célom, hogy keményen dolgozzam, meg vagyok győződve róla, hogy egy olyan nagy bajnokságban is tudnék bizonyítani, mint az angol. Ha Chelsea meg akar szereznie, akkor jöjjenek, és tárgyaljunk" - idézte a Daily Mail Falcaót.

A támadó érkezése Nicolas Anelka, Salomon Kalou és Didier Drogba jövőjét is befolyásolhatja, Fernando Torres januári érkezésével már így is tülekedés folyt a pozíciókért.