Serie A

Szép oddsokat vadásznánk le a Milan meccsén

  • varin

A bajnokságban egyedüliként nyeretlen Cremonese ellen játszik a bajnokcsapat.

Az újonc és talán mondhatjuk, hogy szinte biztos kieső Cremonese ellen lép pályára kedden az AC Milan, a vendégek szorzója pedig nem véletlenül igen alacsony. Ugyanakkor a nyeretlen kiscsapatnak van a legtöbb döntetlenje idén, és a Milan az előző meccsen is komolyan megszenvedett egy hasonló képességű csapat ellen. Fix 2-es vagy meglepetés születik a hétközi forduló keddi zárómeccsén?

3919189

Hiába a milánói mezőnyfölény és a 23 kapura lövési próbálkozás, az áttörést csak Olivier Giroud 89. perces gólja hozta meg a Spezia ellen. A francia támadó gólörömében levette a mezét, ez pedig második sárgát és eltiltást eredményezett, így ő ezúttal nem segíthet az iparvárosiakon. Nem biztos persze, hogy a sokadvirágzását élő Giroud ezt annyira bánta, a Cremonesét nélküle is illene vernie a Milannak.

Különösen azért, mert a Rossoneri formája egészen vállalható, egy érthetetlen torinói vereség mellett öt győzelme van zsinórban Stefano Pioli gárdájának, és hát a Cremonese valószínűleg postafordultával megy is majd vissza a B-be, vagyis könnyed 3 pont lehet a kirándulás vége.


>>>Minden, amit a 2022-es foci-vb-ről tudni kell<<<


Mint azt már a szezon előtt leírtuk, az idei Cremo igencsak szerény képességű együttes, ezt pedig a 0-6-7-es mérleg is tükrözi. Ugyanakkor 1-1 bravúrra képes volt Massimiliano Alvini csapata, hiszen az Atalantától és az Udinesétől is elvett 2-2 pontot.

Az újonc 6 döntetlenje a legtöbb a ligában, habár a pontjai egyharmadát szerezte csak hazai pályán, azt is két 0-0 alkalmával.

Hat meccsen tehát két gólt szerzett otthon a Cremonese, ami még egy olyan gyengén teljesítő hátsó sor ellen is nagyon vérszegény lehet, mint a milánói.

A Milan Giroud mellett másik hétvégi gólszerzőjét is nélkülözi, Theo Hernández sárgái kigyűltek, így Ballo-Touré kerülhet a kezdőbe, míg a csatársorban Origi mögött Messias, Díaz és Rebic segíthet a belga gólvágót.

A túloldalon Radu továbbra is sérült, így a milánóiak nem köszönhetik meg neki a pályán a tavalyi potyáját, de Chiriches, Dessers és Ascacíbar is kezdő lehetne, ha nem kéne kihagynia ezt a meccset sérülés miatt.

Két tippünk is van erre a meccsre, az egyik a Milan sima sikerét valószínűsíti, a másik a szögletekre menne rá. Bár az iparvárosiak védekezése idén messze nem elit, a védelem szempontjából talán még jól is jött a Theo-Touré csere, így az otthon különösen impotens Cremo ellen 0-ra nyerhet a Pioli-csapat. A Rossonerik ráadásul igen kevés szögletet kapnak, alig 2,6-os átlagot rúgnak ellenük a csapatok, így hiszünk benne, hogy az újonc sem jut el 4-ig.

{"headTitle":"Cremonese-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-11-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan 0-ra nyer","odds":"2.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Cremonese 3.5 szöglet alatt","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3919189] 2022-11-08 20:45:00 Cremonese - AC Milanx;