Európa Liga

Ez a legjobb lapos tipp a Fradi belgrádi meccsére?

  • varin

A piac legjobb szorzóján fogadunk valamire, amely már mindkét csapat EL-meccsén zöldült egyszer.

Óriási meccsre van kilátás ma Belgrádban és nem csak a ferencvárosi szurkolók érezhetik ezt, hanem a semleges futballszeretők is. A magyar csapat a vártnál jobban, a Crvena zvezda gyengébben kezdte a csoportkört, így egy igazi élet-halál meccsre van kilátás, elsősorban a szerbek szempontjából. Csoda, ha egy ilyen meccsen lapzuhatag várható?

4010654

Noha a magyar bajnok esetében megszokhattuk, hogy a jó eredményeit messze nem kemény játékkal éri el, azért az EL-csoportkör eddig színesen alakul. A török Trabzonspor ellen mindössze 8 faultra is 6 figyelmeztetést gyűjtött be Sztanyiszlav Csercseszov alakulata, míg Monacóban mindössze 6-szor(!) faultoltak Tokmacék, ennek eredménye pedig két sárga lett. Vagyis a trend alapvetően tartja magát, a magyar bajnok úgy tud előnyben is védekezni, hogy keveset szabálytalankodik, ami egy nagyon pozitív dolog.

A szerbekről ez kevésbé mondható el, mert bár Bukariék csak 7 lapot szedtek össze, szemben a Fradi 14 faultjával itt már két meccsen 27-ig ért a számláló, ami nem kevés.

Múlhat a sporin a laporgia?

A Rajko Mitics-stadionban egy belga, Lawrence Visser kapta a nemes feladatot, hogy megfékezze az indulatokat. Alapvetően sem a belga sporik, sem Visser nem tartoznak a sok lappal operáló játékvezetők közé, de azért a 32 éves sporttárs jó formának örvend.

Visser idén három nemzetközi találkozót dirigált, összesen 14 lappal, míg a nemzetközi átlaga valahol 4.5 és 5.0 között van. A legérdekesebb szériája egy 2017-2018 közötti időszak volt, amikor is négy meccsen 32 lapot osztott ki, összesen 7 pirossal fűszerezve - bár ezek közül több is u19-es találkozó volt.


🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!
Markold fel
a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


A 4.5-es határ reálisnak érződik, bár az 1.60-1.70 körüli odds kicsit alacsony. Inkább a szerbekben van benne itt a több lap, annak ellenére is, hogy a papírforma alapján a Fradi lehet többet olyan helyzetben, hogy tartania kell az eredményt.

A bankonbeten 4-szeres szorzóval fogadhatunk a piros lapra, ami a partnerirodáink közül a legmagasabb szorzó. Felfokozott hangulat, eredményorientált taktika - ezeket várjuk nagyjából, ebben pedig egy kiállítás simán benne van.

{"headTitle":"Crvena zvezda-Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-06 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz piros lap a meccsen","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010654] 2022-10-06 18:45:00 FK Crvena Zvezda - Ferencvárosx;