Európa Liga

Ezt várjuk mi - tippek a Crvena zvezda-Ferencváros meccsre

Pokoli 90 perc vár a Fradira Belgrádban. Lássuk, mit várnak szerkesztőink a meccstől!

>>Markold fel a 120 EUR kezdő + a heti 50%-os újratöltő bónuszt<<

varin

A Kecskemét elleni papírforma vereséget követően most illene javítania a Fradinak, hiszen hétvégén is nagy pofon várhat a zöld-fehérekre a Debrecen ellen. Viccet félretéve, egy borzalmasan lanyhán, kedvetlenül focizó Fradit láthattunk hétvégén, de ez semmit sem számít, Belgrádban már merőben más lesz az asszonyság fekvése.

Egyelőre egyébként az én várakozásaim alatt szerepel a Crvena, ebből a masszív, rutinos keretből én kinéztem volna akár egy továbbjutást is, de csütörtök este azért lépnek pályára Milos Milojevics fiai, hogy életben tartsák esélyüket legalább a Konferencia Ligára.

A 40 ezres nézőszám ezúttal is szinte biztosnak tűnik, vagyis a jó hangulat garantált, és bár nem kell félteni az idei Ferencvárost az underdog szereptől, abban biztosak lehetünk, hogy a szerbek nem sajnálják majd le annyira a magyar bajnokot, mint a Monaco tette.

Elrettentően eredményes hazai pályán a Crvena, és bár arról nem vagyok meggyőződve, hogy nyerni is fog, legalább 2 gólt várok a hazai csapattól.

Tipp: Red Star 1.5 gól felett @ 1.83   

Tomihmv

Az egyik, ha nem a legkeményebb meccse következik a Fradinak, hiszen a belgrádi pokolba, a Rajko Miticsbe látogat. Ráadásul mivel eddig a szerbek nullapontosak, így győzelmi kényszerben lépnek pályára, amibe 40-50 ezer ember próbálja majd belehajszolni őket.

Persze a Fradit sem kell félteni, papíron nehezebb feladatokat is megoldott már (legutóbb ugye a Monaco otthonában nyert az EL-ben), ráadásul számára a döntetlen sem lenne rossz eredmény. Igaz, ha a kecskeméti pocsék teljesítményéből indulunk ki, akkor csak az lehetne a kérdés, hogy hány góllal tud nyerni a zvezda csütörtökön...

Azonban, ahogy varin is fogalmazott, hétközben biztosan egy más, feltüzelt Fradit láthatunk majd, avagy szerintem egy remek mérkőzésre van kilátás, vagyis nem volna meglepő, ha mindkét félidőben születne legalább egy-egy találat.

Tipp: Over 0.5 goal 1st Half & Over 0.5 goal 2nd Half @ 1.61   

mr.blonde

Nálam azért jóval közelebb állnak az oddsok egymáshoz, mint a legtöbb bukmékernél, ennyivel nem hinném, hogy a Fradi esélytelenebbnek kellene, hogy számítson, mint a szerb csapat.

Az lehet, hogy nem állt hadilábon a szerencsével a magyar bajnok az első két meccsen, de nem a véletlen fújta össze az eddigi hat pontját a szél, miközben a Crvena zvezda ugyanazon két csapat ellen kereken nulla egységet gyűjtött. Nagy a várakozás mindkét oldalon, a hazaiak pedig extra motiváltnak néznek ki, a több tízezres hazai szurkolótábor pedig meg is adja majd neki a támogatást.

Nekem picit úgy tűnt, hogy annyira nem foglalkoznak a szerbek a Fradival, abban hisznek, hogy ha hozzák magukat meglesz a győzelem, amiben akár így is lehet, de ezzel együtt én nem féltem annyira a Ferencvárost ezen a meccsen. A zvezda szerintem megpróbál egy erős kezdést produkálni és egy korai góllal vezetést szerezni, de ez feküdhet a Fradinak, amely többször megmutatta már, hogy jól kontrázik erős csapatok ellen idegenben. Tetszik az odds a Fradi első félidei góljára, bár a hétvégi góltalanság azért óvatosságra int. 

Tipp: 1. félidő - Ferencváros góljai 0.5 felett @ 2.40    

gb1

A szerb bajnok a Szuper Ligában veretlenül hasít, de az EL-ben egyelőre nem sikerült pontot szereznie. A bukik szerint ez a trend megtörik csütörtökön, ám szerintem a Fradi eleget bizonyított már ahhoz, hogy újra bizalmat szavazzunk neki.

Az X2-re kínált 1.75-szörös odds úgy vélem tartogat értéket, de ugyanezt a kimenetelt egy másik piacon még jobb oddson megkapjuk, így meg végképp játszhatónak gondolom. Hiába kapott ki a hétvégén a Csercseszov-legénység, remélhetőleg újra maximumon pörög majd és egy újabb pontszerzéssel karnyújtásnyira kerül az EL-kupatavaszhoz.

Tipp: Red Star nyer - NEM @ 1.90     
 

Cipolla

Nem feltétlenül az over felé kacsingatok, miután a zvezda kifejezetten gyengén muzsikál ebben az évadban a nemzetközi porondon. A Maccabi Haifa ellen nyert helyzetből szórakozta el a BL-kvalifikációt, ami végül nem is maradt következmények nélkül. Ennek ellenére az EL-csoportkörben sem látunk sok extrát, főleg a támadójátéka eredménytelen a szerbeknek. 

Miután a két honi bajnokságban nincs igazi kihívója a csapatoknak, a fő fókusz a nemzetközi a találkozókon van. Úgy vélem a Fradi képes lehet egy szoros meccsre, miután nagyon fekszik a magyar együttesnek az underdog szerep. A szerbeknek hazai pályán jönniük kell, de könnyen lehet meddő az a mezőnyfölény, amit láthatunk majd csütörtök este. A tippem, hogy maximum három gólt látunk, emellett a Fradi "meccsben" lesz, azaz +1.5-es hendikepről nyeri a találkozót.

Tipp: Bet Builder: 3.5 gól alatt + Fradi +1.5 hendikep @ 1.66     





>>Markold fel a 120 EUR kezdő + a heti 50%-os újratöltő bónuszt<< 

[4010654] 2022-10-06 18:45:00 FK Crvena Zvezda - Ferencvárosx;

Te mire fogadnál a Crvena zvezda-Ferencváros EL-meccsen?