Európa Liga

Biztonsági 3-as kombi az Európa Ligára

  • mr.blonde

Egy elég biztonságosnak tűnő kombit raktunk össze a csütörtöki EL-mecsekre. Három hazai pályán játszó topfavorit együttes sikerében bízunk.

Múlt héten sikerült egy 2.04-es hármas kötésű kombit behúzni az Európa Ligában, ezen a héten pedig hasonló taktikát alkalmaznánk. Három hazai pályán játszó, jóval esélyesebb csapat győzelmére fogadnánk. Covid-paráról egyik csapatnál sem tudni, így a csoportkör kapujában megbízunk a favoritokban. Lássuk a meccseket! 


CFR Cluj - Kuipo 

A román bajnok Kolozsvár a Dinamo Zagreb ellen búcsúzott a BL-ben egy tizenegyespárbaj után. Azóta már lenyomták idegenben a svéd bajnok Djurdgardent, így hazai pályán a finn csapat nem lehet probléma. A finnek a BL-ben egy ötöst kaptak a Moldétől, aztán az EL-ben kiejtették a Slovant (büntetőkkel, úgy, hogy a 120. percben sikerült ikszre menteniük a meccset) és a lett Suduvát. A kolozsváriak kerete jobb és minőségibb, nincsenek hírek koronás játékosokról, szóval itt nálunk ez hazainak tűnik. 

 

Young Boys - Tirana 

A svájci bajnok a BL-ből pottyant be az EL playoffjába, ahonnan a dán Midtylland ejtette ki egy 3-0-s hazai sikerrel. A skandinávok szerdán felkerültek a BL főtáblájára is, szóval nem biztos, hogy a svájciak számára akkora kudarc az az eredmény. 

Az albán Tirana is a BL-ből érkezik, a Crvena zvezda ellen estek ki a 2. körben.

Hiába a zárt kapu, itt papíron komoly különbség van a felek között, így ha nem is többgólos, de magabiztos sikert várunk. 

 

Tottenham - Maccabi Haifa 

José Mourinho csapata nem igazán szakítja szét az istrángot az EL-ben, de azért hozza a kötelezőket. Ez az első alkalom, hogy hazai pályán játszanak, ami azért fontos, mert a Spursnek hihetetlen sűrű a programja, de most az utazást le lehetett spórolni. A keddi Ligakupa-meccsen meglehetősen tartalékosan álltak fel a londoniak a Chelsea ellen, de végül büntetőkkel sikerült továbblépniük. 

A Maccabi két kötelező siker után legutóbb az FK Rosztov ellen idegenben tudott továbbjutni, ami mindenképp bravúr, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az oroszok az utolsó 20 percet emberhátrányban játszották végig. Egyébként is jellemző az orosz csapatokra, hogy az EL-ben annyira nem érdekeltek, ami picit árnyalja számunkra azt a sikert. 

A Premier League nagyon sűrű és erős, márpedig a BL-szereplés kulcskérdés a topcsapatoknak, az Európa Liga megnyerése pedig lehet egy járható út. Mourinho nyert már EL-t anno a MU-val, az utolsó selejtezőkörben, hazai pályán biztosan nem akarnak blamázni. Erősebb kezdőt várunk, mint kedden, az pedig megoldhatatlan helyzetet okozhat az izraelieknek. 


Mit gondolsz, mennyire erős ez a hármas kötés? 

{"headTitle":"Európa Liga","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-01 17:30","footerTitle":"A hármas kötés eredő szorzója: 1,90","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/cbet","events":[{"eventTitle":"CFR Cluj nyer ","odds":"1.39","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Young Boys nyer ","odds":"1.16","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Tottenham nyer ","odds":"1.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

cbet