Sportfogadás

22 lap egy meccsen - kaszáltunk is vele rendesen!

  • Logibet

Vasárnap este nem véletlenül volt jó hangulat az előfizetők között. Íme a 90 egység profit története.

Elszenvedte második bajnoki vereségét is a francia bajnokságban a PSG, így jelenleg Thomas Tuchel gárdája sereghajtóként várja a másik, két vereséggel álló csapat, vagyis a Metz elleni bajnokit. Ám a Marseille elleni hazai fiaskó aligha arról marad emlékezetes, ami a találkozó rendes játékidejében történt...

A lefújást megelőzően ugyanis óriási tömegjelenetnek lehettünk szemtanúi, amelynek a végeredménye öt kiállítás lett, köztük Neymart is kiszórta Brisard játékvezető, aki mindennel együtt így összesen 22 lapot mutatott fel, ami az európai topbajnokságokat tekintve alighanem rekordgyanús.

A francia sípmestertől nem idegen, hogy a PSG bajnokijain ennyi lapot oszt ki, korábban is voltak hasonló balhés meccsei, ráadásul már a mérkőzés elején lehetett sejteni, hogy nem lesz finomkodás, hiszen 13 perc alatt négy figyelmeztetésnél járt a sporttárs.

A lapáradatból pedig szerencsére a Logibet előfizetői is igen vastagon kivehették a részüket, hiszen a találkozóra a Logibet vezető tippmestere, varin is kiajánlotta a szokásos bet builderes fogadásait.

A francia rangadó közel 90 egység profitot hozott tisztán az előfizetőknek, zöldült például 46-szoros szorzóért az is, hogy legalább 5 lapot kap majd mindkét csapat.

Jó is volt a hangulat ezt követően a Discordon, ahol sokan köszönték meg varinnak a kiváló tippeket. Volt, akinek például ez volt a legelső napja előfizetőként! Tippmesterünk szerényen csak annyit fűzött hozzá, hogy a Bundesliga rajtja még csak most következik...

Ha te is szeretnéd kivenni a részed a logibetes profitból, csatlakozz a nyerők táborához minél hamarabb!

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<