Európa Liga

Itt van a Sevilla - Intert vezető bíró lapos statisztikája

A 37 éves holland Danny Makkelie vezeti majd a pénteken megrendezésre kerülő Európa Liga finálét.

A 37 éves holland játékvezető 2008 óta tagja a nemzetközi keretnek, a 2019–2020-as idényben hat mérkőzésen dirigált a Bajnokok Ligája főtábláján, legutóbb a múlt hétvégén lejátszott Lyon - Manchester City negyeddöntőn fújta a sípot. 

Tudj meg többet a lapokra történő fogadásokról ebből az átfogó cikkünkből

A pénteki mérkőzés lesz a fiatal sporttárs karrierjének legfontosabb találkozója. 2018-ban ugyan már közreműködött egy EL-fináléban, de akkor még csak alapvonali játékvezetőként, a tavalyi BL-döntőn pedig videóbíróként dolgozhatott.

 

Ugyanakkor a pénteki mérkőzésen két dél-európai csapat csap majd össze, ami garantálja, hogy a mérkőzés nem lesz szenvedélymentes. A találkozó hőfoka nyilván függ majd az eredmények alakulásától is, egy tükörsima meccsen aligha lesz majd sok lap felmutatva. Ha viszont szoros lesz a meccs, akkor bizony csattanhatnak a belépők és a taktikai faultok.

A fogadóirodáknál elég óvatosan szabták meg az over/under határokat a lapokra. Bár Makkelie statisztikája nem indokolná ezt a határt, a fenti gondolatok miatt alighanem a bukmékerek is úgy számolnak, hogy bőven benne van a pakliban egy latinos futballcsörte.

Te fogadnál a büntetőlapokra az EL döntőjében?

 

 

 

 

 

[3363681] 2020-08-21 21:00:00 Sevilla - Interx;