Sportfogadás

Hivatalosan is beindult a futballszezon, a legjobb tippeket most is itt találod!

Hétvégén elrajtol az olasz bajnokság is, így várhatóan rengeteg jó tipp érkezik a Logibetre is.

Az előttünk álló hétvége az első, amikor a 2019/20-as szezonban rendeznek spanyol, német, angol, francia, olasz és magyar bajnokikat is, visszavonhatatlanul beindultak tehát a topligák. Ha pedig foci, akkor sportfogadás, ha pedig sportfogadás, akkor Logibet!

Hogy beindult a nagyüzem, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Logibeten jelenleg 150 aktív tippmester publikálja tippjeit, akik közül 57-en legalább rookie státuszban vannak, vagyis fel lehet iratkozni rájuk egy egyszeri összegért.

Érdemes persze alaposan megválogatni, mely tippmesterekre is iratkozik fel valaki, hiszen minden tipster más és más sportágból erős. Szerencsére a tippmesterek aloldalán részletes statisztikákat találunk, sportág és tét szerinti lebontásban is, ami segít eldönteni, kit is érdemes követni, ha fociról van szó.

A sportágankénti ranglista alapján Griezmann és maradona2727 tűnik a legprofitábilisabb tippmesternek, mindketten 500 tipp felett járnak és 10% ROI környékén.

Az előttünk álló napokban több kiváló mérkőzés is lesz szerte Európában, amikre minden bizonnyal rengeteg tipp érkezik majd. Csak néhány példa: varin a Honvéd-DVSC meccsre publikált már két tippet, Tomihmv-nek pedig az angol és a spanyol bajnokságból is bőségesen akadnak ötletei.

Ha tehát neked is szükséged van olykor-olykor némi ihletre és szeretnél hiteles forrásból, korrekt statisztikákkal rendelkező tippmesterektől tippeket venni, mi ismét csak a Logibetet tudjuk ajánlani. Ráadásul testvéroldalunkon egyetlen előfizetés áráért, vagyis 19.99€-ért annyi tippmesterre iratkozhatsz fel, amennyire csak akarsz.