Európa Liga

Két és félszeres pénzt nyerhetünk, ha nem nézzük le a CSZKA-t

A sorozat második számú esélyesének hazai pályán mindenképpen győznie kellene a továbbjutáshoz.

Már többször megírtuk azt a tényt, hogy az Arsenal számára már csak az Európa Liga megnyerésével nyílhat lehetőség arra, hogy jövőre elindulhasson a Bajnokok Ligájában. Egyelőre úgy fest, hogy Arséne Wenger csapata rá is megy az EL-re, legalábbis a nyolcaddöntőben a jó formában lévő Milan kettős győzelemmel sikerült búcsúztatnia.

1x2    
Arsenal Döntetlen CSZKA Moszkva
1.34 4.85 9.25

A csütörtöki ellenfél CSZKA Moszkva a klasszikus sötét ló kategória, hiszen meglehetősen szeszélyes együttes benyomását kelti. A BL-ben nem élte túl a csoportkört, de a Benficát oda-vissza legyűrte, itt az EL-ben pedig a Lyon kipöckölésével hívta fel magára a figyelmet.

A bukik szerint a londoni derbinek az Ágyúsok az esélyesei, Wengerék győzelme nem is fizet valami jól, míg az oroszok sikere pénzünk közel 10-szeresét érné.

[2736519] 2018-04-05 21:05:00 Arsenal - CSKA Moscowx

Ami a hiányzókat illeti, a hazai oldalon Aubameyang a téli klubváltása miatt nem léphet ugye pályára, rajta kívül viszont komoly hiányzója nem lesz a londoniaknak, Danny Welbeck és Petr Cech kisebb sérüléssel bajlódik. A vendégeknél viszont Vasin és Fernandes is fontos láncszem, Nababkin pedig eltiltott.

Lacazette a hétvégén gólt szerzett, csütörtökön volt csapatáért is bosszút állhat / Arsenalfc-facebook.com

A formák alapján mindkét gárda jó passzban van, az Ágyúsok zsinórban négy győzelmet számlálnak, ráadásul hazai pályán idén csak két meccset bukott el, a City elleni zakó papírforma volt, az Östersund elleni EL-visszavágón pedig belefért a lazítás.

A CSZKA viszont idegenben kifejezetten veszélyes, mást ne mondjuk az orosz gárda a szezon összes nemzetközi kupameccsét megnyerte vendégként.

Éppen emiatt gondoljuk úgy, hogy nem biztos, hogy megéri 1.30-ért az Ágyúsokat pakolni és érdemesebb lehet valami magasabb szorzójú tippel próbálkozni.

Ilyen lehet például a mindkét csapat szerez gólt opció, amelyre kereken kettes oddsot kínálnak az állami irodában vagy a mindkét csapat szerez gólt és 2,5 fölé verzió 2,50-es szorzóért.

  • Mindkét csapat szerez gólt@2.00    
     
  • Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól fölé@2.50    
     
  • Gólszám 2,5 gól fölé@1.65    
[2736519] 2018-04-05 21:05:00 Arsenal - CSKA Moscowx;