Sportfogadás

Ezt várjátok Ti - 5.17-es szorzós tipp az Európa Ligára

Lazio, Arsenal, Atlético Madrid és Leipzig - olvasóink tippjei alapján ez a négy csapat lesz a győztes csütörtök este.

Csütörtökön az Európa Liga negyeddöntőinek az első felvonásával folytatódik a heti focidömping.

A párosítások között nem igen van olyan, amelyen teljesen egyértelműek lennének az esélyes, bár nyilván vannak favoritok.

Most megnéztük, hogy Ti, azaz a hatharom.com olvasói hogyan látjátok az esti találkozókon az esélyeket - kizárólag háromesélyben.

Az Arsenal-CSZKA Moszkva találkozón senki nem tippelt a vendégek sikerére, a hazai és a döntetlen cikkünk megírásakor 90-10 százalékos arányban oszlott el. Az Ágyúsok győzelmére 1.34-es oddson lehet fogadni az állami bukinál, beharangozó cikkünkben viszont egy 2.50-es szorzójú tippet ajánlottunk a figyelmetekbe.

Az Atlético Madrid - Sporting meccsen még ekkora eltérések sem voltak, a leadott tippjeitek alapján 100 százalékos a spanyolok sikere, amelyre 1.30-as oddsot adnak a Tippmixprónál.

A Matracosok meccsére is készültünk külön anyaggal, erre a találkozóra szerkesztőink 1.70-es szorzójú tippet gondoltak ki.

 

A Leipzig és Marseille párosítása talán mind közül a legkiegyenlítettebb, ám a Tippmixpro fogadóihoz hasonlóan a hatharom.com olvasói is a németek sikerét látják valószínűnek. Tippjeitek 92 százalék Gulácsiék győzelmét várja és csupán 8 százalék bízik az OM-ben.

Végül de nem utolsó sorban jöjjön a Lazio - Salzburg ütközet. Az oddsok alapján az olasz gárda az esélyes, a rómaiak győzelme 1.80-as szorzón fogadható, tippelőink pedig egyetértenek az oddsmesterekkel, hiszen egyelőre nem érkezett tipp a döntetlen vagy vendégre.

Ha az összes meccsen megvalósulnak a várakozásaitok, akkor egy 4-es kötéssel 5.17-es szorzót lehet megfogni. Vajon összejön?
2018-04-05;73