Topligák

Balhé Barcelonában, gálázott a Lazio, botlott a Pool - ez történt vasárnap

Katalóniában nézők nélkül nyert a Barcelona, míg a Sociedad-Betis mérkőzés nyolc gólt hozott.

Spanyol foci

Igazán őrült mérkőzéssel kezdődött a La Liga vasárnapi játéknapja, a szenzációs formában lévő Real Betis hiába szerzett ismét négy gólt egy mérkőzésen, ezúttal ez csak egy döntetlenre volt elég a Real Sociedad otthonában. A felek mindkét félidőben 2-2 gólt szereztek, de mind a nyolc gól más játékos nevéhez fűződik. A remi azt jelenti, négy mérkőzésre duzzadt a Betis veretlen, a Soci nyeretlen szériája.

A kora délutáni Barcelona-Las Palmas találkozó sajnos messze nem a futballról szólt, hiszen Katalóniában egész nap rendőri intézkedés volt a népszavazás okán, így a bajnoki mérkőzést biztonsági okok miatt zárt kapuk mögött kellett megrendezni. Végül nem is gálázott a Barcelona, a Kanári-szigeteki csapat az 50. percig tartotta magát, ám a végeredmény így is 3-0 lett.

A Real Madrid-Espanyol találkozó 20 óra 45 perctől kezdődik.

2017-10-01;87

Angol foci

Nehéz elképzelni, hogy mi mentheti még meg Ronald Koemant az Everton kispadján, a liverpooliak ezúttal a Burnley ellen szenvedtek vereséget a Goodison Parkban. A csapat így már csak a 16. helyen áll. A város másik csapata Newcastle-ben játszotta a nap rangadóját, ám a Liverpool hiába szerzett korán vezetést Coutinho góljával, Kloppéknak végül csak egy pontot jutott. Az Arsenal viszont 2-0-ra legyőzte az újonc Brightont.

2017-10-01;47

Olasz foci

Hatot rúgott a Lazio a Sassuolónak, de nyert az Inter és a Napoli is kora délután, míg a Torino annak ellenére szerzett csak egy pontot, hogy a 90. percben még 2-0-ra vezettek.

Örülhetett Roma vörösebbik fele is, nagy gyürkőzést követően végül az AS nyerni tudott Milánóban, még tovább gyarapítva ezzel Montella vereségeit a Farkasok ellen. A vendégek góljait Dzeko és Florenzi szerezték.

A játéknap utolsó találkozóját, az Atalanta-Juve rangadóját 20 óra 45 perctől rendezik.

2017-10-01;55

Német foci

Ancelotti ide, Sagnol oda, a Bayern ismét nem tudott nyerni, noha két góllal is vezettek a Hertha otthonában. Hiába menesztették tehát az olasz mestert, Robbenék így sem tudták megrázni magukat és ahogyan a Wolfsburg ellen, úgy ezúttal is kétgólos előnyt adtak le a második félidőben.

A másik két magyaros csapatnak felemás napja volt, a Hoffenheim Freiburgban kapitulált 3-2-re, míg a Lipcse Kölnből elhozta a három pontot.

2017-10-01;54