Nemzetközi foci

Pénzt ajánlottak Neymaréknak, hogy fejezzék be a hisztit

  • varin

A PSG tulajdonosa előbb Cavani, majd Neymar ajtaján kopogtatott egy zsíros összeggel.

Kezd hihetetlen mértéket ölteni a Neymar-Cavani affér Párizsban. Mint ismert, a problémák néhány napja kezdődtek, amikor Cavani nem engedett át egy büntetőt a brazil szupersztárnak. Az indulatok azóta sem csillapodtak, Neymar hétvégén nem lépett pályára a párizsi klubban, rossz nyelvek szerint pedig éppen azért, mert büntetését töltötte a kifakadás miatt. A francia sztárcsapat dúsgazdag elnöke, Nasser Al-Khelaifi a pénzzel próbálta elintézni a nézeteltérést, sikertelenül.

Fotó: goal.com

Mint arról mi is beszámoltunk, a balhé egyik kiváltó oka az lehetett, hogy a gólkirályi cím mellé egymillió eurós extra jutalmat is kapna az uruguayi, emiatt pedig érthetően nem szívesen mondana le a tizenegyesekről.

A katari befektető ezt a problémát igyekezett volna úgy megoldani, hogy kifizeti az összeget Cavaninak, ha lemond a tizenegyesekről Neymar javára, ám a Matador válasza erre az volt, hogy őt nem érdekli a pénz. Al-Khelaifi ezután Cavani kollégájánál is tett egy kísérletet, ám Neymar is dühbe gurult az ajánlat hallatán.

Úgy tűnik, hogy a két sztárjátékos közötti affér rá is nyomta bélyegét a csapat teljesítményére, a PSG csupán ikszelni tudott a Montpellier vendégeként a Ligue 1-ben, aminek köszönhetően a Monaco ismét csak egy ponttal van a trónkövetelő mögött.

A párizsiak számára rangadóval fűszerezett napok következnek, előbb a Bayern München, majd a Bordeaux látogat a Parc des Princesbe.

   
PSG Döntetlen Bayern München
1.90 3.80 3.45