EL

Klopp debütál az Anfield Roadon

  • hatharom.com

Először irányítja új csapatát Jürgen Klopp az Anfield Roadon, a Vörösök ellenfele a Rubin Kazany lesz csütörtökön.

Európa Liga meccsen mutatkozik be Jürgen Klopp az Anfield Roadnak. - Fotó: thisisanfield.com

Jürgen Klopp a Tottenham otthonában elért gól nélküli döntetlennel mutatkozott be a Liverpool kispadján, viszont az Anfield Roadon, a Rubin Kazany elleni Európa Liga mérkőzésen debütál. Többen közt ennek is köszönhetően vélhetően ezúttal nem egy tartalékos Liverpool fut ki a pályára.

A német mester szombati bajnokiján ígéretesen mutatkozott be, hiszen már körvonalakban lehetett látni, hogy akar játszani a Vörösökkel a jövőben. Az új hadrend biztosan a csapat előnyére válik majd, főleg, ami a támadásokat illeti, hiszen az előretolt egy szem ék nem lesz annyira kiszolgáltatva, mint a korábbiakban.

Ha abban a szellemben lépnek pályára a hazaiak, mint ahogyan a hétvégi bajnokin, akkor megvan az esélyük a sikerre, amelyre egyébként nagy szükségük lenne. A B-csoport legerősebbnek titulált gárdája két kör után mindössze két pontot szerzett, azonban mivel a csoport roppant szoros, csütörtöki győzelmükkel nagy lépést tehetnek a továbbjutás felé.

[2089365] 2015-10-22 21:05:00 Liverpool - Rubin Kazanyx

A liverpooliaknál hírek szerint Bogdán Ádám kezdhet a kapuban, míg elöl Divock Origi szerepelhet, mivel Daniel Sturridge, Christian Benteke, Danny Ings és Roberto Firmino is sérüléssel bajlódik. Rajtuk kívül Jordan Henderson, Jon Flanagan, Joseph Gomez és Jordan Rossiter maródi, azonban nélkülük is van olyan erős ez a Klopp-csapat, hogy legyőzzék az oroszokat.

Főleg úgy, hogy a Rubin idén árnyéka önmagának, a kazanyiak a bajnokságban csak a csalódást keltő 12. helyen szerepelnek, az Orosz Kupától már elbúcsúztak egy alacsonyabb osztályú gárdával szemben, míg az Európa Ligában egy döntetlen és egy vereség áll a gárda neve mellett.

Véleményünk szerint a Liverpool egyértelműen jobb passzban van, mint a Kazany, hazai pályán játszhat, a játékosok bizonyítani akarnak az új mesternek - hiszen mindenki tisztalappal indult Kloppnál -, vagyis nem lenne meglepő, ha a Vörösök legyőznék az idény botrányosan teljesítő oroszokat.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Liverpool Döntetlen Rubin Kazany
1.45 4.00 7.00
[2089365] 2015-10-22 21:05:00 Liverpool - Rubin Kazanyx;