Szponzoráció

Sarapova és Woods nyomdokain a divatmániás norvég sífutó

Az olimpiai és világbajnok Therese Johaug is bekerült a luxusórákat gyártó svájci cég sportolói csapatába.

Exkluzív sportolói klub tagja lett a napokban a norvégok sífutó olimpiai bajnoka, Therese Johaug. A csinos versenyző ugyanis Tiger Woods és Marija Sarapova - valamint a híres színésznő, Cameron Diaz - társaságában mostantól a luxusórákat gyártó, másfél évszázada alapított svájci TAG Heuer cég reklámarca lesz. "Természetesen nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen vállalttal dolgozhatok együtt, amelynek komoly múltja és hagyományai vannak" - nyilatkozta a vancouveri olimpián váltóban győztes Johaug, akiről köztudott, hogy nagyon kedveli a divattal és ékszerekkel kapcsolatos dolgokat.

Ennek ellenére is figyel azonban arra, hogy megőrizze természetességét és bár sok felkérést kap modellkedésre is, azokat menedzsmentjén keresztül rendre elutasítja. "Rengetegen hívják őt különböző rendezvényekre és televíziós műsorokba is, de ha modellkedésről van szó, akkor ezeket nem vállaljuk el. Ezek ugyanis időt és energiát vonnak el a felkészüléstől, amit semmiképpen sem szeretnénk. Bár Therese jól szervezi saját életét, nekünk kell korlátokat szabnunk számára, hogy arra figyelhessen, ami igazán fontos" - nyilatkozta menedzsere, Jon Ernst.

A TAG Heuer "csapat" többi tagja - Tiger Woods - Marija Sarapova - Cameron Diaz

"Bár az órák elég jó árban vannak, én továbbra sem vallom magam luxusorientáltnak, meglehetősen földhözragadtan élek. Azt viszont el kell ismernem, hogy szeretem azt, ha valami minőségi és közel van a tökéleteshez. Ez utóbbiért küzdök én magam is a sífutó pályán" - tette hozzá a négyszeres világbajnok Johaug, aki Marit Björgen mellett a legnagyobb norvég éremvárományos lesz a sífutók női mezőnyében a jövő februári szocsi olimpián.