La Liga

Messi négy kilót fogyott a vb-selejtezők miatt

  • VNA

A Barcelona vezetői aggódnak szupersztárjuk miatt, akit kezd megviselni a sok mérkőzés és az ezzel járó rengeteg utazás.

Messit még a súlyvesztés sem állítja megNaponta látunk, olvasunk híreket arról, hogy Lionel Messi a Barcelonával utazza körbe Európát, repül el ázsiai marketing körútra, vagy éppen az argentin válogatott soros mérkőzése miatt van ismét jelenése a pályán. Az Aranylabdás klasszisnak azonban a sok-sok mérkőzésre el is kell jutnia, ami olykor tengernyi időzónán át történő utazást és repülőben töltött végeláthatatlan órákat von maga után. A dél-amerikai vb-selejtezők apropóján ismét hazalátogató Messit (aki amúgy most gólt szerezve vezette győzelemre hazáját Kolumbia ellen idegenben) kezdik félteni a Barcelona csapatánál.

Az argentin sajtóból származó hírek alapján ugyanis az utóbbi egy héten három komolyabb repülőúton áteső (és Kolumbiában dögmelegben pályára lépő) csatár négy kilót fogyott, ami különösen aggasztó lehet a katalán klub vezetői számára. A Barca ugyanis a Zaragozával találkozik a hétvégén, Messi pedig így 14 nap alatt negyedik meccsére készülhetne. Az argentin gólvágó a kolumbiai túráról hazatérve kapott is egy pihenőnapot a szakmai stábtól, de az is elképzelhető, hogy szombaton így is csak a cserepadon kezd a Zaragoza ellen. Dacára annak, hogy most különösen fontos lenne a siker, hiszen a Real Madrid remek győzelmi szériája miatt muszáj győznie Josep Guardiola csapatának.