Átigazolás

A Villarrealból erősítené középpályáját a Real Madrid

A spanyol El Mundo Deportivo információi szerint a fővárosiak szemet vetettek egykori neveltjükre, Borja Valeróra.

Az újság szerint a 2011/2012-es idény végeztével a Real Madrid már szeretné soraiban tudni a 27 éves középpályást, aki az utóbbi fordulókban remekel klubcsapatában, a Villarrealban. Az egyszeres spanyol válogatott futballista a Real Madrid saját nevelésű játékosa, de a kétezres évek közepén csak a B-csapatig jutott el, a nagycsapatban egyszer sem jutott szóhoz.

Valero 2007-ben a Mallorcához került, ahonnan egy esztendő után az angol West Bromwich Albionhoz távozott. Egy idény után kölcsönbe visszatért Spanyolországba, előbb a Mallorcához, majd a Villarrealhoz, amely végül 2011-ben megvásárolta őt.

Ugyan a királyi gárda jócskán el van eresztve klasszis játékosokkal a pálya középső részén (Kaká, Özil, Sahin, Xabi Alonso, Khedira), a klubnál mégis nagyon szeretnék, hogy Valero visszatérjen hozzájuk.

A tar frizurájú játékosnak 2015-ig van érvényes szerződése a Sárga Tengeralattjáróval, az abban foglaltak szerint pedig kivásárlási ára potom 40 millió euró. Az összeg nem kevés, de mint tudjuk, a Real Madridnál soha nem okozott gondott a pénz.