La Liga

Ezeket a tippeket néztük ki a Sociedad-Villarreal találkozóra

Pénteken a Sociedad-Villarreal rangadóval indul a La Liga hétvégi fordulója.

A 26. fordulóval folytatódik a La Liga, a pénteki nyitómeccsen pedig egy pikáns kis derbit, azaz a Sociedad-Villarreal találkozót figyelhetjük. Bár az idei szezonban sem remekel a Villarreal, azért leírni a Sárga Tengeralattjárót nem lehet, ráadásul a Sociedad nyomás alatt van, hiszen az elmúlt hetek gyengélkedései miatt egyre nehezebb pozícióban van a tabellán. 

 

Csapathírek 

A Sociedad az elmúlt 4 fordulóban csak egyetlen győzelmet tudott aratni, ennek köszönhetően pedig elég tetemesre duzzadt a hátránya az 5. helyezett Bilbao mögött. A kettős terhelés úgy fest megeszi a baszkokat, bár vélhetően a BL-lel már nem kell sokáig foglalkozniuk. 

A baszkok most hazai pályán folytathatják a kapaszkodást, ugyanakkor nem növeli az eélyeiket, hogy olyan alapemberek hiányoznak még mindig, mint Kieran Tierney, Alvaro Odriozola vagy Aihen Munoz. Vannak azért visszatérők is, Becker, Traore és Andre Silva is ott lehet legalább a kispadon. 

A Villarreal sokáig fix BL-induló csapatnak számított, de a jelen jóval szerényebb most és a csapat csak a 13. helyen tanyázik. Ennek elsősorban az az oka, hogy 25 forduló alatt mindössze 6 győzelmet aratott. A Sárga Tengeralattjáró viszont január 20. óta veretlen, igaz azóta négy iksz mellé egy győzelem fért csak be. 
A hiányzók terén elég komoly a gond, hiszen Pino, Terrats, Pedraza, Alex Baena, Sorloth is maródi, Foyth és Eric Bailly játéka pedig kérdőjeles. 

[4205598] 2024-02-23 21:00:00 Real Sociedad - Villarrealx

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák elég egyértelműen hazai sikert várnak, hiszen 1.70-1.80 között lehet fogadni a baszkokat, míg a vendéggyőzelem akár ötszörös szorzót is érhet. Ez azért elég erős különbség, és nem is vagyunk biztosak benne, hogy reális. 

A Sociedad tavaly november óta nem tudott hazai pályán mérkőzést nyerni, komoly menetben van a gárda, amelyet ráadásul sérülések is sújtanak. Ilyen körülmények között nem biztos, hogy reális ilyen alacsony szorzót adni rájuk egy Villarreal-szinű gárda ellenében. 

Ebből a gondolatmenetből kiindulva olyan tippeket néztünk ki, amely a Villarreal számára kedvező(bb) eredményekre számít. 

[4205598] 2024-02-23 21:00:00 Real Sociedad - Villarrealx;5

✅ Tipp #1: Villarreal gólok 0.5 felett + Villarreal +1.5@1.90

 

✅ Tipp #2: Ázsiai hendikep Villarreal +1@1.60

[4205598] 2024-02-23 21:00:00 Real Sociedad - Villarrealx;