La Liga

Félidős és hendikepes tippek a Villarreal-Barcára

  • mr.blonde

A Real Madridhoz hasonlóan a Barcelonára is rangadó vár vasárnap, a katalánok a Villarreal vendégei lesznek.

Picit gondban vagyunk, mert ennek a cikknek a megírásának pillanatában még nem tudjuk, hogy mire ment a San Mamésban a Real Madrid. Ha a királyi gárda legyőzi a Bilbaót, akkor a Barca e meccs előtt hétpontos hátrányba került, vagyis ha nem süllyeszti el a Sárga Tengeralattjárót, akkor tényleg csak formalitás lesz a maradék négy forduló.

[3093602] 2020-07-05 22:00:00 Villarreal - Barcelonax;5

Márpedig az előjelek alapján egyáltalán nem vagyunk benne biztosak, hogy a Barca legyőzi a Villarrealt. Egyrészt a hazaiak remek formában vannak, az újrakezdés óta még nem találtak legyőzőre, ennek köszönhetően pedig harcban vannak a Bajnokok Ligája-indulásért. Önbizalom az egekben, a sikeréhség pedig tetten érhető.

A másik oldalon a Barcánál viszont szinte minden romokban. Az Atlético elleni meccs előtt is leírtuk, hogy nem néznek ki jól a dolgok a katalán öltöző körül, de a 2-2-es döntetlen ezen aligha segített. Sőt, a legfrissebb hírek szerint Messi megszakította a szerződéshosszabbítását érintő tárgyalásokat és nem kizárt, hogy 2021-ben elhagyja a klubot.

Közben a sajtóban továbbra is téma Griezmann és Setién távozása, egyszóval a Barca most nem az a csapat, amelyikre szívesen tennénk bármennyi pénzt is.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 500 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

Fogadási szempontból nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen tényleg jó lenne ismerni a Real-meccs végét. Ha botlik a Real, akkor nyilván a Barca még mindent meg fog tenni, hogy felkapaszkodjon, ha viszont nem, akkor azért a Villarreal szívósságába beletörhet Messiék bicskája.

Pre-match betként is azt kell azonban mondani, hogy a hazai szorzóban lapul az érték, így ebbe az irányba mozdulnánk el. A Villarreall +1-es ázsiai hendikepes opció például simán játszható nálunk, de a bátrabbak akár a +0,75-ös verziót, vagy az 1X-et is bepróbálhatják.

A speciális piacokról is kiszúrtuk egy tippet, mégpedig az első félidő kártyáira vonatkozóan.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Villarreal - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-05 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Villarreal +1 - ázsiai hendikep ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"1. félidő - lapok száma 1.5 felett","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3093602] 2020-07-05 22:00:00 Villarreal - Barcelonax;