La Liga

Szerintünk ez most egy indokolt tipp az Atlético-Villarreal rangadóra

  • mr.blonde

Izgalmas rangadónak ígérkezik az Atlético és a Villarreal csörtéje, mi pedig egy rizikós tippet néztük ki a meccsre.

 

>100%-os befizetési bónusz + 10. 000 HUF értékű ingyenes fogadás<

 

Vasárnap este Atlético Madrid - Villarreal rangadót rendeznek a La Ligában, ebben a párharcban pedig a legritkább esetben fordul elő, hogy nem történik semmi érdekes. A két csapat utolsó két egymás elleni meccse egyaránt 2-2-es döntetlennel ért véget, ehhez képest a fogadóirodák szépen állást foglaltak a fővárosiak mellett, hiszen a Matracosok győzelme 1.90-es átlagszorzón fogadható, míg a vendég győzelme 4.50 feletti oddsokat fizet. 

3917939

Csapathírek 

Mindkét alakulat győzelemmel kezdte a bajnokságot a múlt héten, az Atlético Madrid a városi rivális Getafe gárdáját gyűrte le 3-0-ra, míg a Villarreal a Valladolidot verte ugyanilyen arányban. A Sárga Tengeralattjáró a hétközben a Konferencia Ligában is pályára lépett, Unai Emery csapata pedig simán lerendezte a Lovrencsics Gergőt is a soraiban tudó Hajduk Splitet, ráadásul két tippünket is 'kizöldítette". 

Fontos hiányzókról egyik oldalon sem tudunk beszámolni, kisebb-nagyobb problémák persze akadnak, de nagy extrákra a kezdőcsapatokat illetően nem kell számolni. 

[3917939] 2022-08-21 19:30:00 Atlético Madrid - Villarrealx
[3917939] 2022-08-21 19:30:00 Atlético Madrid - Villarrealx;5

Mire érdemes fogadni?

Mindkét együttes remek felkészülési időszakot tudott maga mögött, a jól sikerült nyári alapozás pedig a háromgólos győzelmek személyében 'ki is jött'. Mi úgy látjuk, hogy mindkét együttes jó passzban van, működik a támadójáték, megvan az önbizalom, így szerintünk ebből egy hamisítatlan spanyolos derbi kerekedhet. 

A Simeone-féle Atléticónak nem kell a szomszédba mennie védekezési tanácsokért, ezzel együtt a Villarreal komoly veszélyt jelenthet a madridi védelemre. Ugyanakkor a Matracosok az elmúlt hetekben a támadójátékban sem vallottak szégyent, szép számban termelik a gólokat, így a hazaiak góljában szinte biztosak lehetünk. 

Ahhoz képest, hogy mit mutatnak az aktuális formák, milyen eredmények születtek a két csapat egymás elleni meccsein, a bukik "reflexből" az under felé húznak, ami mi viszont megpróbálnánk kontrázni. 

A mindkét csapat szerez gólt opció közel kettes szorzóért csábító fogadásnak tűnik, így mi ezzel támadnánk ezen a találkozón. 

{"headTitle":"Atlético Madrid - Villarreal ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-21 19:29","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3917939] 2022-08-21 19:30:00 Atlético Madrid - Villarrealx