Magyar válogatott

Engedjük el most Szoboszlait? - oddsok a Koszovó elleni gólszerző(k)re

Nem egyszerű feltörni Koszovó védelmét, egy-egy egyéni villanásnak döntő szerepe lehet. Íme a lehetséges gólszerzőink!

Fotó: MTI

Kedden este 19 órától Koszovó ellen folytatja az Európa-bajnokságra való felkészülését a magyar labdarúgó-válogatott. Marco Rossi együttese pénteken Törökország ellen aratott 1-0-s győzelmet, amivel immáron 13 mérkőzésesre duzzasztotta veretlenségi sorozatát. Ilyen elképesztő szériát utoljára a Puskás-féle Aranycsapat tudott produkálni (18), Koszovó ellen azonban közelebb kerülhet a rekordbeállításhoz a nemzeti csapat, hiszen a balkáni alakulat hazai pályán mindenképpen a verhető ellenfelek kategóriájába tartozik. 

Ugyanakkor nem árt picit leszállni a magas lóról sem, hiszen a törökök ellen meglehetősen halovány produkciót pakolt le az asztalra a gárda. Ha nincsenek a visszatérő Gulácsi Péter bravúrjai, bizony fordítva is alakulhatott volna a végeredmény. Támadásban nem mutattunk túl sokat azon a meccsen, a büntetőn és a végén meg nem adott gólon kívül nem volt igazán olyan szituáció, amikor veszélyesen találtuk volna el a kaput. 

Kosovo#kosovo-kosovo#5

 

Márpedig Koszovóra sokféle jelzőt rá lehet aggatni, de hogy könnyen fel lehet törni a védelmét, azt nem igazán. Egy rendkívül fegyelmezett és jól szervezett csapatról van szó, amely stabil védekezésből igyekszik kontrázni és a pontrúgásoknál veszélyt okozni. 

 

Szoboszlai lehet megint a megmentő? 

Gólparádéra tehát mi ezúttal nem számolunk, de nem számolnak a fogadóirodák sem. Itt is elképzelhető, hogy 1-2 villanás eldönti majd a mérkőzést, így az egyéni kvalitásoknak komoly jelentősége lehet. 

A magyar válogatott lehetséges gólszerzőire kínált szorzók alapján a legnagyobb esély Varga Barnabás találatára mutatkozik. A ferencvárosi támadó felejthető meccset produkált a törökök ellen, de alighanem ismét megkapja majd a bizalmat Rossitól, kérdés inkább az, hogy mennyi időt tölthet majd a pályán. 

A törökök ellen győztes gólt szerző Szoboszlai Dominik követi Vargát a sorban, 2,75-ös szorzójával. Szobó tényleg fantasztikus szériát fut a nemzeti csapatban, így ha valakitől, hát tőle tényleg várhatjuk a gólokat, ugyanakkor az ellenfél kilétét is figyelembe véve, mi azért arra számítunk, hogy ezen a találkozón nem lesz végig a pályán és Rossi már picit pihenteti is őt. Felesleges rizikózni vele ezen a meccsen, a klubjában is komoly feladatai vannak, ráadásul nemrég épült fel sérüléséből is. 

Érdekes viszont, hogy a válogatott másik sztárja, Sallai Roland szorzójánál a csereember Ádám Martin kisebb szorzót kapott, míg Gazdag Dániel pont ugyanakkorát, mint a freiburgi támadó. 

Sallainak voltak veszélyes villanásai a törökök ellen, picit pontosabban céloz,  gólt is lőhetett volna. Koszovó ellen is jól jöhetnek majd a betörései és átlövései, így ez a hármas feletti szorzó nálunk talán az egyik legnagyobb értékkel bíró gólszerzős fogadás a magyarok meccsére. 

Szerinted melyik játékos szorzójában van az érték? 

{"headTitle":"Magyarország - Koszovó ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-26 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Varga Barnabás ","odds":"2.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik ","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Ádám Martin ","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Gazdag Dániel ","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Sallai Roland ","odds":"3.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<