Felkészülés

Ezt várjuk mi - tippek a magyar-törökre

Pénteken vívja első idei mérkőzését válogatottunk, ellenfelünk pedig a szintén Eb-résztvevő Törökország lesz.

Cipolla

A telt házas felkészülési meccshez lassan hozzászokhatnak a játékosok, de abban biztosak lehetünk, hogy motivációs gondjai nem lesznek a mieinknek. A cél nálunk és a törököknél is a csapatba kerülés lehet a júniusi kontinensviadalra.

Nehéz 90 percre számítok, a törökök ugyanis a minőségi keretükhöz illő eredménysorral érkeznek. Stefan Kuntz menesztése kissé váratlan volt, hiszen Vincenzo Montella őszi érkezése előtt is már vezette a csoportját a török gárda. Az olasz kapitánnyal azonban még jobbak, hiszen négy meccs alatt veretlen, többek közt a horvátokat idegenben legyőzve, emellett a játékban is jobban néz ki ez a csapat. 

A magyarok a csehek elleni felkészülési meccsen is megmutattuk, hogy fel tudnak pörögni, azonban a törököktől is erősebb motivációra számítunk. A szögletpiacokat nagyon alacsonyan húzták meg a bukmékerek, a vendégeknél pedig már négy szöglet esetén egészen jó szorzót kapunk. A védelmünkben alighanem lehetőséget fog kapni Dárdai Márton és Balogh Botond is, több területen is tesztelhet bizonyos játékosokat Rossi, még utoljára igazán nívós ellenféllel szemben. Ez pedig akár eredményezhet is 4 szögletrúgást, pláne, ha feltételezzük, hogy nem kap ki a magyar válogatott odahaza.

Tipp: Törökország 3.5 szöglet felett @1.73    


mr.blonde

Minőségi gyakorlópartnernek tűnik ez a török válogatott, noha hazai pályán telt ház előtt nem gondolnám esélytelenebbnek a mienket ezen a meccsen. Jó hírnek tűnik, hogy visszatérhetnek a csapatba a bundesligások, a keretben van az összes kulcsemberünk, elvileg mindenki egészséges, vagyis lehet folytatni az építkezést a nyári Eb-re.

Bár ez csak egy felkészülési meccs lesz, nem hiszem, hogy lazsálást látunk majd a pályán. A mieink motivációjával aligha lesz baj, a válogatottnak minden hazai meccs fontos, a szurkolók előtt győzelemre fogunk játszani, az önbizalmunk pedig megvan hozzá, hogy el is érjük. Viszont a másik oldalon is megvan a 'flow', a pár hónapja kinevezett Montella fel tudta pörgetni a törököket, aki keretében szintén ott van minden nagy spílerük. 

A fő tippem nekem erre a meccsre egy gól-gól. Rossi elmondása alapján Willi Orbán nem lép pályára ezen a meccsen, márpedig ez a védelem közel sem ugyanaz nélküle. Bár 12 meccse nem kaptunk ki, az utolsó hat találkozónkon mindig kaptunk gólt, ezekből a meccsekből pedig Orban ötször nem volt a pályán. Elképzelhető, hogy a tesztelők miatt szokatlan felállásban leszünk majd hátul, így a gólerős formában lévő törökök megtalálhatják a rést. 

Támadásban viszont megleszünk, Szoboszlai, Sallai és Varga is jó formában futballozik a klubjában, lendületet hozhat a játékba Kerkez és Bolla is a szélekről, így azt gondolom, hogy nem hiába megy majd ki a Puskásba 60 ezer ember és látunk hazai találatot is. 

A GG-t viszont még megtoldom egy összesített szögletszámos tippel is. A fentiek mellett a statisztikák is azt mutatják, hogy a 7 szöglet összejöhet a két csapattól ezen a meccsen, így ezzel a tippel egy 2,65-ös szorzót próbálok meg elkapni.  

 

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt + 6.5 szöglet felett@2.65    


varin

Eléggé radar alatt fut nálam ez a mérkőzés, pedig a török válogatottal lehet akár egy kifejezetten érdekes 90 percet összehozni. Kifejezetten jó kis csapat Montelláé, szerintem jelenleg hangyányival jobbak is, mint a mieink, de egy felkészülési meccsen persze bármi megeshet.

Sok okos ötlet híján én most egy korai gólt rúgatok a vendégekkel. Az Eb-selejtezős csoportunkban a 7 beszedett gólból 6 is a nyitó játékrészben volt esedékes, míg ellenfelünk a legutóbb a németek ellen is duplázott 45 perc alatt.

Tipp: Törökország 1. félidő 0.5 gól felett @2.38   


gb1

Remek szériában érkezik péntekre a magyar válogatott, hiszen az Olaszország elleni 2022-es Nemzetek Ligája-blama óta 12 meccsen, közel másfél éve nem talált legyőzőre. Óriási lélektani többletet adhatna, ha ezt a sorozatot sikerülni kitolni a júniusban induló Eb-ig, így garantált, hogy a Rossi-legénység nem is fogja félvállról venni ezt a csörtét.

Mivel az oddsmesterek szerint szoros összecsapás várható az Európa-bajnokságra szintén csoportelsőként kijutó törökök ellen, így szerintem egy kis pozitív hendivel megtámogatott "H" felé érdemes lehet keresgetni. Ami még megtetszett a Tippmixpro kínálatából, hogy Szoboszlai a 16-oson kívülről talál be. A Liverpoolban is remekelő játékos előszeretettel vállalkozik a "boxon" túl és mint tudjuk, a szabadokat is kíméletlenül végzi, így ez a masszív szorzó is elgondolkoztató lehet.

Tipp: Szoboszlai a 16-oson kívülről szerez gólt @8.25    


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Tomihmv

Az előjelek alapján egy jó mérkőzésre számíthatunk, ahol a bukikkal ellentétben úgy kalkulálok, hogy azért eshet egy-két gól...

No, azért túlzásba nem esnék, de már két találattal is közel kétszeres szorzót kaszálhatunk, ha mindkét csapat betalálna. Erre pedig látok reális esélyt, még akkor is, ha pár éve a Nemzetek Ligájában a magyar válogatott oda-vissza nullára verte a törököket...

A mieink utolsó hat meccsén ült a "BTTS", de törökök is két ilyen kaliberű ütközetből jönnek, mindemellett elmondható róluk, hogy a gólváltás benne van a találkozóikban, pláne a barátságos fellépéseiken. Így pedig közel kétszeres pénzért elviszem ezt a fogadási opciót.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @1.90    


[4421455] 2024-03-22 20:45:00 Magyarország - Törökországx;

Szerinted mire érdemes fogadni a magyar-törökön?