Oddsrakéta

5-szörös pénzt foghatunk, ha Szoboszlaiék lehozzák ezt a gólszámot

A magyar válogatott Koszovó ellen szerzett góljai hozhatnának el nekünk egy szép kis szorzót.

Ki ne tudná, hogy kedden este a teltházas Puskás Arénában fogadja a magyar válogatott Koszovó legjobbjait egy felkészülési találkozón. Marco Rossi csapata természetesen egyértelmű esélyese a találkozónak, hiszen egyrészt jobb erőkből álló kerettel bír, másrészt hazai közönség előtt játszhat. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy évtizedes rekordokat döntve a magyar válogatott 13 mérkőzés óta nem talált legyőzőre. 

A Tippmixpro Oddsrakéta akciójából természetesen nem is maradhatott ki ez a mérkőzés sem. A Törökország elleni találkozóhoz hasonlóan ezúttal is a magyar válogatott találataira vonatkozó szorzót turbóztak fel, egészen konkrétan Szoboszlaiéknak legalább 3 gólt kéne szerezniük ahhoz, hogy kizöldítsék ezt a szorzót. 

A Magyarország góljai 2.5 felett opció eredetileg 3.60-as szorzót fizetne, de most az Oddsrakétában kereken 5.00-ös oddsot nyerhetünk ezzel a tippel. 

 

Koszovó ugyanakkor nem egy pofozógép, hiszen remek játékosokból áll, így a magyar válogatottnak extra jó napot kell kifognia, ha szeretne legalább három találatot is bevinni a balkáni alakulattal szemben. 

{"headTitle":"🚀 Magyarország - Koszovó 🚀","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-26 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"🚀 Magyarország legalább három gólt szerez 🚀","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<