Európa Liga

A legegyszerűbb tippel és spécikkel is nyernénk az Atalanta-Sportingon

  • varin

Meccsnullról indul az Atalanta és a Sporting visszavágója, így az esélyek eléggé egyértelműek.

Az Európa Liga-visszavágók egyik legérdekesebb találkozójára Bergamóban kerül sor, ahová a Sporting látogat. Noha meccsnullról folytatják a srácok, portugálok továbbjutására 2,54-szeres szorzóval fogadhatunk a Tippmixprón, ez pedig azért jelzi, mi is várható csütörtökön este.

4430809

Noha a formák között masszív különbség van a vendégek javára, azért Lisszabonban látszódott, hogy mégis csak egy topligás csapat az Atalanta. Gasperini fiai minden mutatóban messze felülmúlták a Sportingot, a 14-4-es kapura lövési arány és a 10-4-es szögletszám a vendégek javára, igencsak beszédes. Pedig ment már sokkal jobban a kék-feketék szekere, hiszen zsinórban öt meccsen nem voltak képesek Lookmanék nyerni, míg a portugálok igazán fontos meccsen nagyon régen szenvedtek vereséget - persze ritkán is játszanak ilyen szintű csapattal.

A legérdekesebb kérdés a portugálok kapuskérdése lehet, hiszen a 23 éves Franco Israel lesz a portás.

Az uruguayi hálóőr idén 13 meccsen védett és összesen 10 gólt kapott, így ő állt az odavágón is Scamaccáékkal szemben. És ha már Scamacca, érdekesség, hogy az Atalanta előzetes kezdőjében a hórihorgas válogatott támadó szerepel ékként, aki bár igen gyenge idényt fut, Lisszabonban a meccs legjobbja lett és be is talált Israelnek.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

Nálunk ez a meccs így eléggé az Atalantának áll, hiába a látszólag gyenge forma - azért ne felejtsük el azt sem, hogy Olaszország topcsapatai ellen nem tudtak nyerni. 1.91-ért mi kivesszük a hazait,  amely mellé két, a lövésekkel kapcsolatos tippet ajánlunk. Az idegenben 4-szer kísérletező Scamaccát is ajánljuk, illetve a hazaiak lövéseire is jó szívvel ajánlunk tippet ezen a határon.

{"headTitle":"Atalanta-Sporting","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Atalanta 4,5 kaput eltaláló lövés felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Scamacca 3,5 kapura tartó gólszerzési kísérletek száma 3,5 felett","odds":"2.21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4430809] 2024-03-14 21:00:00 Atalanta - Sporting CPx;