Bajnokok Ligája

Erős lapos tippet találtunk az Atletico-Interre

  • Cipolla

Egygólos hátrányból próbál fordítani az Atletico, de ezt az Intert nagyon nehéz lesz megfogni...

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek utolsó felvonásai közül az Atletico Madrid - Inter találkozó ígérkezik paprikásabbnak. Az 1-0-ás olasz siker után egyértelműen az Inter a favorit, ahogy azzal a beharangozónkban is foglalkoztunk. 

Most a lapok piacán nézünk szét, hiszen kellően felpaprikázott hangulat várható a visszavágón. Diego Simeonét alighanem senkinek sem kell bemutatni, hogy milyen motivátora ő a csapatának. Márpedig a Metropolitanóban a közönséggel a hátuk mögött könnyen túllépheti a hazai csapat az üzemi hőfokot egy olyan kvalitású csapat ellen, mint az Inter.

>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<

Ezen a párharcon az olaszok továbbjutására komoly esély van, ez pedig a lapok piacán azt is eredményezheti, hogy a spanyoloknál szakadhat el a cérna előbb. Nem kell félteni az Atletico játékosait, hiszen Saul és Hermoso is igazi lapgyűjtögetőnek számít, de a csapatban abszolút benne van a durvább játék egy-egy kulcsmeccsen.

Az odavágón is megnyerte a büntetőlapok piacát az Atletico 4-2 arányban, ilyen előjelekkel ez a lapos párharc szintén a spanyoloknak áll. +0-ás ázsiai hendikeppel elvisszük, hogy az Atletico kap több lapot, amire egyébként még úgy is igen kedvező szorzót kapunk, hogy az Inter idei BL-meccsein mindössze egyszer ment volna el a fogadás a hét találkozóból. Ha ugyanannyi lapot kap a két fél, a tétünk visszajár, tehát biztosítva van a fogadásunk egy békésebb találkozóra is.

{"headTitle":"Atletico Madrid - Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma: Atletico Madrid +0","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ez a tipp egy ingyenes Logibet-tipp! Megnézem Cipolla többi tippjét is!

 

[4384188] 2024-03-13 21:00:00 Atlético Madrid - Interx;