Sportfogadás

Évek óta nem égett ekkorát Djokovics - ennyit nyerhettek a fogadók 🤑🤑

  • varin

2020-ban volt legutóbb példa arra, hogy ennyit fizetett Djoko veresége.

Óriási meglepetéssel zárult a tenisznap Indian Wellsben, a világelső Novak Djokovics három szettben elvérzett az olasz Luca Nardi ellen. A 20 éves játékos szerencsés vesztesként szerepelhet a tornán, miután a selejtezőben David Goffin ellen esett ki egy 3 órás csatában, így ezek után aligha volt papírforma az, hogy legyőzte Djokót.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

"Ez egy hihetetlen csoda, egy őrület. A mai napig egy szinte 20 éves senki voltam a századik hely környékéről, aki most megverte Novakot" - hüledezett Nardi, aki ezzel hivatalosan is a legalacsonyabban jegyzett játékos lett, aki valaha Masters-tornán vagy Grand Slamen legyőzte a 24-szeres GS-bajnokot.

A veterán harcos értelemszerűen igen csalódottan nyilatkozott, kiemelve, március közepén nincs még címe, hiszen az Australian Openen is elvérzett, míg tavaly ilyenkor az AO-cím mellé volt egy dubaji trófeája is.

"Megérdemelte a győzelmet, vesztenivaló nélkül, remekül játszott. Engem inkább az lepett meg, hogy én mennyire gyenge voltam, szörnyű hibákat vétettem és túlságosan is védekeztem" - mondta Djoker.

A nemzetközi fogadóirodák és a Tippmixpro is 14-15 körüli oddson fizette ki a Nardira fogadó játékosokat, amely hosszú ideje a legnagyobb szám volt. Legutóbb 14 feletti szorzót Nole veresége 2020 októberében ért, akkor Bécsben Sonego győzte le két szettben.

Reméljük, Indian Wells tartogat még csodákat, rögtön például kedden este, amikor is Marozsán Fábián és Carlos Alcaraz meccsén 8-szoros pénzt érne a magyar fiú sikere.