Tenisz

Ezt a duplázót vettük ki Djokovics visszatérő meccsén

  • Cesc18

Öt év után tér vissza az ötszörös bajnok Novak Djokovics a tenisz paradicsomába.

A szerb legendának 2014 és 2016 között egy 18 meccses győzelmi sorozata volt Indian Wellsben, ezt követően viszont elég érdekes vereségek követték egymást, 2019 óta pedig nem láthattuk a "sivatagban" játszani. 

Nagyszerű érzés visszatérni. Ez egy csodálatos helyszín, mind a játékosoknak, mind a szurkolóknak. Aki igazán szereti ezt a sportot, az nagyon élvezi ezt a tornát. Szóval nagyon izgatott vagyok, hogy újra pályára léphetek Indian Wellsben. Öt év telt el, hihetetlen, hogy repül az idő. 

- mondta Djokovics, akinek a szombat esti lesz az első tétmeccse az Ausztrál Open-elődöntős veresége óta. 

Érdekes volt Djokovicsot legyőzöttként látni Melbourne-ben, hiszen erre a tornát megelőzően 2018-ban volt legutóbb példa. Hihetetlen sorozatot szakított meg Jannik Sinner, aki egyszerűen olyan színvonalon ütött az egész versenyen, amire a világelsőnek 36 évesen nem volt válasza. 

Djokovics egyébként a megszokottnál döcögősebben haladt előre Melbourne-ben, nem tudott igazán dominálni a könnyű ellenfelek ellen sem és talán ez volt inkább aggasztó a "Nole"-fanoknak, nem pedig az, hogy Sinnerrel nem bírt el az elődöntőben. 

Nagyon kíváncsiak leszünk, hogy Indian Wellsben ilyen hosszú szünet után milyen játékkal tér vissza, hiszen ez egy trükkös helyszíne a versenynaptárnak. Ugye kemény pályán játszanak, de borzasztó lassú körülmények között. 

Djokovics első ellenfele a világranglista-68. Alaksandar Vukic lesz. A bosnyák felmenőkkel rendelkezező, de ausztrál születésű játékosnak tavaly magához képest egy kifejezetten jó szezonja volt, idén viszont egyelőre nem jöttek neki az eredmények. De Vukicnak még szoknia kell, hogy folyamatosan főtáblás az ATP-versenyeken és folyamatosan kemény ellenfelek ellen kell helytállnia. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Azt a részét nem nagyon kell ecsetelni, hogy Djokovics mennyivel jobb és rutinosabb játékos, ugyanakkor felette is kezd eljárni az idő és egy-egy ilyen két hónapos kihagyás után közel sem biztos, hogy csúcsformában képes visszatérni. Vukicnak ez egy bónusz fellépés, semmi nyomás nincs rajta és ezt egyszerűen ki kellene használnia. 

A fogadóirodák rendesen beárazták az ausztrált, hiszen a Tippmixpro 16-szoros pénzt sem lenne rest kifizetni egy Vukic-siker esetében. 

Ez egyben azt is jelenti, hogy elég komoly hendivel támogathatjuk meg az ausztrált és még így is baráti szorzót kapunk. 

{"headTitle":"Novak Djokovics - Aleksandar Vukic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-09 23:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Vukic +6 játék hendikep","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}