Európa Liga

Mire megy Prágában a szuperrangadóra készülő Liverpool?

  • Cipolla

A Vörösök Csehországba látogatnak, ahol az is dönthet, hogy mennyire fókuszál erre a 90 percre az angol csapat.

A csütörtök kora esti Sparta Prága - Liverpool meccsel foglalkozunk, ahol a tét a legjobb nyolc közé jutás. A találkozó esélyese természetesen a Premier League-éllovas, de a szorzója már szépen felkúszott a vendégeknek erre a 90 percre.

Ez nem véletlen, hiszen a Liverpoolnál továbbra is a sérülések okozzák a legnagyobb problémát, emellett pedig hétvégén a Manchester City elleni szuperrangadóra is készülnie kell Jürgen Kloppéknak. Alighanem a City-meccs abszolút prioritás lesz, így akinek a játéka egy kicsit is kétséges, azzal aligha fog kockáztatni a német menedzser.

A Vörösök játéka egyre döcögősebb, pláne idegenben. Ugyan a Ligakupa-győzelem komoly skalp volt azzal a fiatal kerettel, a hétvégén a Nottingham ellen csak a 99. percben jött a győztes találat Darwin Nuneztől egy felejthető találkozón.

Nagy kérdés mit várhatunk a kezdőt illetően, ugyanis Nunez mellett Szoboszlai Dominik is kapott már játékperceket a hétvégén, míg Mo Szalah teljes értékű edzésmunkát végzett.

Jó esély van arra, hogy Szoboszlai kezdjen és 60 körüli játékpercet kapjon, míg Szalah valószínűleg csereként szállhat be, hogy a City-meccs előtt játékba lendüljön.

Ennek ellenére erősen sebezhető ez a liverpooli alakulat, hiszen több helyen is fiatal játékos futhat ki a pályára, így lesz esélye a hazaiaknak is.

A Sparta Prága nem kis bravúrt hajtott végre, hogy eljutott a nyolcaddöntőig a második számú európai sorozatban, hiszen a csoportkörben a Betist ejtette ki, míg az előző körben a Galatasarayt. A visszavágón 4-1-es sikerrel biztosította be a továbbjutást a cseh gárda, ráadásul mindezt 4-5 cseh játékossal a kezdőben.

A bajnokságban a Slaviával karöltve kiemelkednek, a hétvégén a két csapat rangadója 0-0-ás döntetlent hozott, így azért nagyon nem tudtak a csehek sem rápihenni erre az ütközetre.

Mire érdemes fogadni?

A Liverpoolnak nem ez a 90 perc lesz a prioritás, míg a csehek a szezon meccsére készülnek. Ez a motivációs különbség pedig a pályán is megmutatkozhat, főleg úgy, hogy továbbra is több fiatalnak kell beszállnia a vendégeknél.

A csehek az egész sorozatban bizonyítják, hogy nem véletlenül jutottak el idáig, képesek voltak a Betis, a Rangers és a Galatasaray ellen is minimum egyenrangú játékra a pályán, eredményben pedig csak a skótok fogtak ki rajtuk. A Liverpool ugyan legalább egy szinttel az említett csapatok felett van, szoros meccs van kilátásban, ahol a rutin viszont a Liverpool oldalán van.

Egy gólt adunk a cseheknek, emellett pedig arra fogadunk, hogy maximum négy találat lesz a meccsen. Nem feltétlenül lesz ez egy soktalálatos meccs, hiszen a cseh védelem hazai pályán nagyon jól zár, a Liverpool pedig szintén a felforgatott támadósora okán a védelmében kell bízzon. 1-0, 2-2, 1-3. Ez a három végeredmény mind pénzt hozna nekünk, ez is mutatja, hogy mennyire különböző eredményeket tudunk lefedni ezzel a fogadással, amivel 1.80-szoros pénzt fognánk csütörtök este.

{"headTitle":"Sparta Prága - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-07 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Sparta 0.5 gól felett és a mérkőzés 4.5 gól alatt ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ