Európa Liga

Egy biztosabb, egy triplázó - így fogadunk a Liverpool EL-visszavágójára

Kedvére pihentethet Klopp az Európa Liga visszavágóján, hiszen négygólos előnyről indul a Liverpool az Anfielden.

Formalitássá silányult a Liverpool és a Sparta Prága Európa Liga visszavágója, miután a Vörösök idegenben is 5-1-re tudtak győzni. Hazai pályán nem lehet kérdés ki lép a következő körbe, de próbálunk a visszavágón is levadászni egy szebb szorzót.

Csapathírek

Nagy darálásban van a Liverpool továbbra is, a négyfrontos harc ugyanis csütörtök-vasárnap játékrendre kényszeríti már a csapatot hetek óta, ráadásul még most indulhat be az igazi daráló a válogatott-szünet után. A Liverpool a Manchester City elleni PL-rangadóból érkezik, hétvégén pedig a Manchester United otthonában az FA Kupa elődöntőért harcolhat, így garantált, hogy egy alaposan felforgatott 11 fog a pályára kifutni.

A sérüléseket tekintve 8 játékosára nem számíthat Klopp, friss sérült azonban egyedül Ibrahima Konaté. A rotálás okán több fiatal is lehetőséghez juthat, McConnell és Clark játékára is jó esély mutatkozik a középpályán, ami azt is jelenti, hogy Szoboszlai kezdőként aligha lép pályára csütörtökön. Koumas játékára is jó esély van a támadófronton.

>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<

A Sparta előző hete nem fog bekerülni az idény legszebb momentumai közé. A Liverpoolt ugyan többször is szorongatta, a vége egy csúnya vereség lett. Ezt követően a hétvégén a Plzen ellen játszott rangadót a cseh bajnokságban, de ott is egy négyest kapott. Két ekkora pofon után nehéz lesz felállni, az egyetlen ami mellettük szól, hogy már tényleg tét nélkül, felszabadultan léphetnek pályára az Anfield Roadon.

Mire érdemes fogadni?

Nem könnyű találkozó ez fogadásügyileg, hiszen gyakorlatilag nem maradt tét, a Liverpool pedig egy erősen rotált tizeneggyel fog pályára lépni, ahol a játékosok motivációját is nehéz lesz fenntartani egy ilyen sűrű időszakban. Amiben bízunk, hogy békés mederben folyhat le ez a találkozó, hiszen a Liverpool alapvetően is a sportszerű csapatok közé tartozik, pláne az ehhez hasonló meccseken nem szokott lapzuhatag kialakulni. Múlt csütörtökön két lapig jutottak a felek, reálisan most is maximum három kártyát mutathat fel a portugál játékvezető.

Emellett triplázóért érdemes lehet elvinni, hogy a hazaiak nem kapnak büntetőlapot, hiszen az EL-ben hazai pályán idén mindössze egy (!) lapot kaptak a három meccs alatt, valamint Prágában is megúszták lap nélkül a Vörösök.

{"headTitle":"Liverpool - Sparta Prága","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma: 3.5 alatt","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Liverpool büntetőlap-szám: 0.5 alatt","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ
[4430797] 2024-03-14 21:00:00 Liverpool - Sparta Praguex;