Bajnokok Ligája

1.80-as szorzót raktunk össze a Sociedad - PSG-re

Kezdenek elfogyni a baszkok tavaszra, ráadásul kétgólos hátrányból kellene visszakapaszkodnia a PSG ellen.

A Real Sociedad - PSG meccs talán kicsit háttérbe szorul a Bayern München - Lazio találkozó mögött, de a párizsiaknak kötelező a továbbjutás a 2-0-ás odavágó után. A visszavágó teljesen háromesélyesnek ígérkezik, noha a Sociedad formája erősen lejtmenetben van.

Kezdjük az előzetesünkkel a párizsi odavágóval, amelyben az első félidő kiegyenlített játéka után a másodikban egyértelműen a franciák akarata érvényesült. Egy pontrúgás és egy védelmi hiba lett végül a Sociedad veszte, de nem érdemtelenül utazhat előnnyel a PSG a visszavágóra.

A Sociedad amilyen jól kezdte a szezont, annyira kezd kipukkadni tavaszra. A legutóbbi 9 tétmeccséből mindössze egyszer jött össze a győzelem, kiesett a Spanyol Kupából, a bajnokságban pedig a hetedik helyig csúszott vissza.

A hétvégi bajnokit beáldozta Quique Sanchez Flores, ugyanis Traoré, Le Normand, Merino, Oyarzabal és Kubo sem lépett pályára, így a legjobbak rápihenhettek a BL-ütközetre.

[4384187] 2024-03-05 21:00:00 Real Sociedad - Paris Saint Germainx

A franciák oldalán azért főhet a feje Luis Enriquének, főleg azért, mert Kylian Mbappé távozása a csapatkohézióra nincs túl jó hatással. A franciát a Monaco elleni pénteki bajnokin a félidőben lecserélték, a második játékrészt pedig nem a csapattársakkal a kispadon, hanem a lelátón az édesanyjával figyelte. 

Természetesen a BL-cím mindennél fontosabb Párizsban, így garantált, hogy kezdeni fog, de a csapaton belül egyre nehezebb lesz kordában tartani a PSG sztárját.

Hiányzókat tekintve a PSG-nél továbbra is a belső védő pozíció ígérkezik szűkösnek, míg a Sociedadnél sincs új a nap alatt, ugyanaz a kezdő tizenegy futhat ki, mint az odavágón.

Mire érdemes fogadni?

A találkozót alighanem a hazaiak próbálják uralni, a kétgólos hátrány ellenére nem mondtak le a továbbjutásról. Ez pedig a PSG-nek is kapóra jöhet, hiszen már az első meccsen is többször gyors megindulás után tudott igazán veszélyeztetni a francia alakulat. 

Látva a Sociedad formáját, csoda lenne a továbbjutás, de abban biztosak vagyunk, hogy emelt fővel akarja elhagyni a színpadot a csapat. Mindez pedig sok támadási lehetőséggel és szöglettel működhet. Egy fogadásépítőt készítünk, ahol a hazaiaktól legalább hat szögletet várunk (az odavágón hétig jutottak), emellett pedig a PSG maximum egy góllal kap ki, tehát biztosítja a továbbjutását.


✅ Tipp #1: Fogadáskészítő: PSG +1.5 hendikep + Sociedad 5.5 szöglet felett @1.80

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 5. 21:00

[4384187] 2024-03-05 21:00:00 Real Sociedad - Paris Saint Germainx;