Spanyol Kupa

Gólos tippekkel próbálkoznánk az elődöntő visszavágóján

Történelmi lehetőség előtt áll a Real Sociedad, a baszkok ellen megfelelően készülnek a Mirandes elleni visszavágóra.

Bombaformában futballozik az elmúlt hetekben a Real Sociedad együttese, amely szerda este 2-1-es előnyből várja a másodosztályú Mirandes elleni Spanyol Király Kupa-elődöntő visszavágóját.

Bár az eredmény első ránézésre elég veszélyesnek tűnik, a két csapat aktuális formája alapján kisebb csoda lenne, ha az alacsonyabb osztályú gárda képes lenne beforgatni ezt a párharcot.

Real Sociedad#esp-real_sociedad#5

Merthogy a baszkok nagyon belelendültek, utolsó 10 tétmeccsükből pedig nyolcat meg is nyertek. Jelenleg egy öt mérkőzésből álló győzelmi szériát futnak, pedig ebben az ötös 'pakkban' olyan csapatokat találunk, mint a Real Madrid, a Valencia vagy az Athletic Bilbao.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Sociedadnak meglesz jövőre a nemzetközi kupaindulás, hiszen a bajnokságban a hatodik helyen áll, a kupában pedig már féllábbal finalista. Ahhoz, hogy története során nyolcadszor is döntőbe kerüljön, nem kell mást tennie, mint megőrizni előnyét szerda este.

[3272896] 2020-03-04 21:00:00 Mirandes - Real Sociedadx

Mire érdemes fogadni?

A Sociedad vezetőedzője és a játékosok is kiemelték, hogy mennyire nagyra tartják, hogy idáig eljutottak és az egész keret minden idegszálán azon van, hogy kupadöntőt játszhassanak. Jó esély van rá, hogy a másik ágról a Bilbao kerül a fináléba, vagyis egy baszk házi döntőt is rendezhetnének a Király Kupában. Mondani sem kell, hogy ez mekkora dolog lenne arrafelé.

Szóval nagy esély előtt a kék-fehérek, így aligha számolhatunk azzal, hogy agyonforgatnák a keretet. Az év egyik legfontosabb találkozója ez, amit egész egyszerűen nem szúrhatnak el. A hétvégén a Barcelona vendégei lesznek Odegaardék, ha pedig választani kell, mi a vezetőedző helyében azt a meccset adnám fel.

Szóval a három régóta maródi játékos mellett gyakorlatilag full kerettel számolhatunk és nagyon nagy rotációra egyáltalán nem.

Hogy a másik oldalról is essen szó, a Mirandes számára mintha picit sok lett volna ez a kettős terhelés. Hat mérkőzés óta nyeretlen a gárda, így egyre nagyobb veszélyben a rájátszást érő pozíció is.

Biztosan mindent megtesznek majd a hazaiak a csoda érdekében, de jelenleg a Sociedad sokkal-sokkal meggyőzőbbnek tűnik. Jobb keretük van, ők focizhatnak előnyből, a formájuk és az önbizalmuk is kiváló.

Nem lebecsülve a hazaiakat, szerintünk most is jó lehet egy gólváltás, amire 1.60-as szorzót kínál a magyar iroda, picit hazardírozva pedig egy pontos végeredmények kombót is bevállalnánk.

{"headTitle":"Mirandes - Sociedad ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Real Sociedad nyer 2:1 3:1 4:1-re ","odds":"4.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3272896] 2020-03-04 21:00:00 Mirandes - Real Sociedadx;