La Liga

Ezt a két tippet néztük ki a spanyol bajnokság szombati napjára

A Betis megtörné a nyeretlenségi szériáját, a Bilbao pedig folytatná a győztes sorozatát. Spanyol tippek szombatra!

Betis - Granada 

Ahhoz képest, hogy a két csapat milyen játékosgarnitúrával rendelkezik meglehetősen jó oddson fogadható a hazai kimenetel, ráadásul a Granada az utolsó előtti helyezése sem éppen azt mutatja, hogy lenne esélye a Betis otthonában. 

Csakhogy a Betis meglehetősen gyenge formát mutat, hiszen december 6-a óta nem tudott meccset nyerni. Hétvégén a kupából is kiestek a sevilliaiak, mert hiába birtokolták jóval többet a labdát, gólt nem tudtak szerezni, így az is eldőlt, hogy a bajnokságon keresztül tudják csak kvalifikálni magukat a következő európai kupaszezonra. 

Ami a hiányzókat illeti, a Betis nincs valami jó helyzetben, hiszen Riad, Sabaly, Ezzaizouli az Afrika Kupán szerepel, Bartra, Claudio Bravo és Guido Rodriguez pedig sérült. Viszont Manuel Pellegrini erősíthet a legutóbbi kezdőjéhez képest, Isco, Carvalho, Willian, Fekir, Iglesias, Luiz Henrique és Guardado is pályára kerülhet ezen a találkozón. 

A Granada ugyan nagyon fontos győzelemből érkezik ebbe a párharcba, de két alapembere hiányzik majd, idegenben pedig 9 meccsen mindössze egyetlen árva pontocskát tudott összekaparni az idényben. 

Nincs jó formában a Betis, indokolt a szorzójának az emelkedése is, ennek ellenére mi megszavaznánk a bizalmat a zöldeknek és reménykedünk benne, hogy véget ér a nyeretlenségi szériájuk. 


✅ Tipp #1: Betis nyer @1.63

Fogadási határidő: január 13. 21:00

2024-01-13;87

Athletic Bilbao - Real Sociedad 

A szombati játéknap slágermeccse a baszk rangadó lesz, ahol a Bilbao fogadja a Sociedadot a San Mamésben. A két csapat között 6 pont a különbség a Bilbao javára és az aktuális forma is a hazaiak mellett szól, hiszen négymeccses nyerőszériában vannak. 

A Sociedad ezen a meccsen picit foghíjas lesz, hiszen Hamari Traore, Takefusa Kubo és Umar Sadiq az Afrika vagy az Ázsia Kupán szerepel, Alex Remiro pedig eltiltott.

A BIlbaónak is van fontos kimaradója, hiszen a csapat talán legnagyobb sztárjának számító Inaki Williams szintén a válogatottal van ezekben a napokban. 

Ez a párosítás elképesztően fontos Baszkföldön, az év egyik leginkább várt csatája. Éppen ezért mindig kemény harcra, felfokozott légkörre lehet számolni. Most sem lesz ez másképp, így nem biztos, hogy a szép lesz a domináns. Egyáltalán nem jellemző erre a párharcra a sok gól, így egy olyan fogadáskészítős tippet állítottunk össze, amely a Bilbao pontszerzését, maximum 3 gólt vizionál, ezt pedig megszórjuk a Bilbao első félidős szögletével. 


✅ Tipp #1: 1X + 3.5 gól alatt + Bilbao 1. félidő 0.5 szöglet felett @1.80

Fogadási határidő: január 13. 18:30