Darts

Humphries és Littler hozhat a konyhára

Vasárnap délután a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódnak a UK Open küzdelmei.

Délután négy döntő, este két elődöntő és a döntő, ez vár ránk a UK Open utolsó játéknapján.  Akinek tehát a trófeára fáj a foga, arra egy nagyon-nagyon hosszú út vár. Az elmúlt két napban egyébként szépen borultak a papírformák, így a hajrának úgy megyünk neki, hogy már most biztos, hogy új bajnoka lesz a tornának. 

A végső győzelemre a negyeddöntők után Luke Littllernek (3.00) és a világelső Luke Humphries-nak (3.75) van a legnagyobb esélye, de mivel lesz még egy sorsolás, akár az elődöntőben is találkozhatnak. Jó formát mutat Rob Cross (5.00) és Stephen Bunting (8.00) is, így az angolok reménykedhetnek, hogy Andrew Gilding tavalyi sikere után ismét otthon marad a trófea. 
 

Lássuk, mit várhatunk a negyeddöntőkben!


A sort Stephen Bunting és Luke Humphries csörtéje nyitja, ami kapásból egy nagyon jó színvonalú meccset hozhat, hiszen mindkét fél remek formának örvend. Utóbbi ugye folyamatosan hozza a 100+ átlagokat a Premier League-ben és az elmúlt napokban sem fogta vissza magát, ugyanis 100,7 pontos tornaátlaggal jutott el idáig. Bunting ennél szerényebb játékkal vette az akadályokat, de két 10-9-es győzelme is volt, amiből rengeteg energiát meríthet. 

Humphries a favorit, de Bunting egy nagyon kemény ellenfél, aki képes lehet felvenni a kesztyűt még egy 100 feletti átlaggal is, éppen ezért győztesre nem tippelnénk. Amiben viszont látunk értékes, hogy a világelső angol dob legalább hét 180-at, eddig ugyanis 44 leg alatt 19-et vágott a tornán, tehát 2.31 legenként jött neki egy. Nem nehéz kimatekozni, hogy ha ebben a ritmusban termeli továbbra is, akkor kényelmesen lejöhet az over. 


✅ Tipp #1: Humphries 180-ak 6.5 felett @ 2.20

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 3. 13:45


A második negyeddöntőben Ricky Evans és Rob Cross személyében ismét két angol néz majd farkasszemet egymással. A világbajnok angol elemében van, Evans pedig már így is erőn felül teljesített, hiszen soha korábban ennyi kört nem tudott menni a UK Openen. Nem az jellemző Evansre, hogy egy ilyen hosszú tornát végig magas színvonalon tudna lejátszani, éppen ezért nincs még major elődöntője. Váratlan lenne, ha ezt a nagyon jó formában lévő Cross meg tudná fogni. 

A sorsolásoknál valószínűleg mindenki szerette volna elkerülni Luke Littlert, az ausztrál Damon Hetának ez egészen a negyeddöntőig sikerült. Most viszont muszáj megküzdenie a 17 éves szupertehetséggel, aki egyelőre mindhárom meccsét 100+ körátlaggal nyerte. Időnként egészen demoralizáló a fiatal angol játéka és bár Heta nem mutat rossz formát, de könnyen kedvét szegheti egy sziporkázó Littler. 

Hihetetlen lenne megnyerni ezt a címet. De nem gondolkozok ennyire előre, meccsről meccsre haladok. Nehéz volt a Schindler elleni mérkőzés, este viszont már igazán jól ment Chisnall ellen. - mondta Littler. 

Itt sem gondoljuk, hogy borulna a papírforma, sőt akár ki is nyílhat az olló a két játékos között. 

Fogadás szempontjából érdekes lenne Littlerre egy 180-as underes tippet behúzni, eddig ugyanis 50 leg alatt mindössze kilencet dobott a tornán. Ez persze nem azt jelenti, hogy gyenge lenne tömegben, hiszen leváltásokra menetrendszerűen jönnek a triplák, már van tíz 160-179 közötti köre. Ha ez a trend folytatódik nála, akkor elgondolkodtató, hogy 5.5-re undert fogadjunk. Persze ebben óriási a rizikó, hiszen alapvetően elég komoly mennyiségben szokta termelni a maximumokat, de azért még azzal is lehet kalkulálni, hogy nem lesz igazán hosszú meccs, ami nyilván az undernek lenne jó.

Bátrak előnyben ennél a tippnél!


✅ Tipp #1: Littler 180-ak 5.5 alatt @2.28

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 3. 15:25


Az utolsó negyeddöntőt Martin Lukeman és Dimitri Van den Bergh vívja, ami talán a legkevésbé megjósolható. Ugyan az angolt nem nagyon láthattuk még ilyen magasságokban egy major tornán, főleg nem a UK Openen, de két 100+ körátlagot is dobott már a tornán, az egyiket ráadásul tegnap este Gary Anderson ellen. Ha maradt még a tankjában, akkor a belga ellen is lehet keresnivalója, mert Van den Bergh sok extrát egyelőre nem hozott. 
 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ