Magyar Kupa

Gera vezetésével simázhat a Vasas a kupában

Papíron a Vasasra vár a legkönnyebb találkozó az MK fordulóban, ugyanis a megyei egyben szereplő Mezőörshöz látogat.

Kedden egy mérkőzéssel elkezdődnek a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek küzdelmei, mi pedig talán a legegyértelműbb párosítással, a Mezőörs-Vasas meccsel foglalkozunk. A találkozó esélyese természetesen a másodosztály harmadik helyezettje, idegenben sem lehet kérdés a továbbjutása.

Fotó: vasasfc.hu

Nem úgy alakul a Vasas szezonja, ahogy azt várták a szurkolók vagy a vezetőség, így nem kapott több időt a XIII. kerületiek élén Desits Szilárd. Utódja Gera Zoltán lett, akinek az elsődleges célja a Vasas élvonalba juttatása lehet, ami ki-ki párharcnak ígérkezik a Győr ellen.

A hétfőn kinevezett szakember szerdán már tétmeccsen nézheti meg mire képesek a játékosai, így alighanem motivált tizenegy fog pályára lépni. Márpedig ez könnyen lehet, hogy elég is lehet a továbbjutáshoz, noha a Dunaharaszti ellen szeptemberben rendesen megizzadt még Kuttor Attilával a kispadon az angyalföldi együttes.

A Mezőörs Győr-Moson-Sopron megyei első osztályt vezeti, 13 meccsből 11-et megnyerve. Természetesen a bajnoki küzdelmek még nem indultak el, így a legutóbbi tétmeccsét novemberben játszotta a teltházra készülő község.

Mire érdemes fogadni?

Óriási a különbség a két fél között, nem is lehet egy lapon említeni az amatőr csapatot a korábbi válogatottakkal teletűzdelt Vasassal. A mérkőzés óriási esélyese a Vasas, Gera Zoltán érkezésével pedig egy motivált társaságot várunk a pályára. A különbség tovább nőhet azáltal, hogy a Mezőörs több, mint három hónapja nem játszott tétmeccset, mindezek okán pedig hendikepes vendég sikerre számítunk, győzelemmel mutatkozhat be a kispadon a korábbi U21-es szövetségi kapitány.

A -2-es hendikep csak akkor lenne vesztes, ha a Vasas maximum egy góllal nyerne, míg legalább háromgólos vendég siker esetén ütné pénz a markunkat.


✅ Tipp #1: Vasas -2 @1.79

Fogadási határidő: február 28. 13:00