NB I

Nálunk nem kérdés, mit kell pakolni a Kisvárda-Vasason

Továbbra is kergeti az első győzelmét a Vasas, amely a gödörben lévő Kisvárda vendége lesz szombaton.

Van olyan mutató, amiben a Vasas az egész NB I legjobbja, csakhogy a 'döntetlenkirály' státusz aligha teszi boldoggá a Fáy utca népét. Az angyalföldiek 9 forduló után még mindig nem szerezték meg első győzelmüket, ez pedig értelemszerűen pokolian nehéz helyzetbe hozza az újoncot a bent maradásért vívott harcban. A Vasas a 11. helyről várja ezt a fordulót, ha pedig ezen a héten sem sikerül megszereznie a három pontot, akkor tényleg a legnagyobb favoritjává válik az egyik búcsúzó helyezésnek. 

A Kisvárda sorozatban három vereséget is szenvedett el a bajnokságban, az Újpesten elkönyvelt 4-0-s zakó után pedig a szakmai stáb felajánlotta a lemondását, azt viszont Révész Attila klubigazgató nem fogadta el. 

A mai magyar futball abszurditását tökéletesen visszaadja, hogy a Kisvárda edzője a Honvéd, Fradi, Újpest elleni vereségek után benyújtja lemondását. 

 

Szombaton jön tehát a negyedik fővárosi alakulat elleni találkozó, a fogadóirodák pedig egyértelműen a szabolcsi csapat mellett tették le a voksukat, ami a tabellán elfoglalt helyezésnek és a tavalyi ezüstéremnek szól. 

Csakhogy én azt gondolom, hogy a Fradi meccseit leszámítva az idei NB I-ben egyetlen egy olyan háromesélyes szorzó sem tartogat értéket, ahol egyik csapat győzelmét jóval kettes szorzó alatt fizetik. 


🤙Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt + a heti 50%-os újratöltési bónuszt🤙


A magyar buki egyébként 1.70-ért kínálja a Kisvárda sikerét, az online átlagszorzó pedig 1.60 körül mozog. 

Mire érdemes fogadni? 

Egyértelmű, hogy a Vasas nagyon szenved, de a Zalaegerszeg elleni meccsen már sokkal jobban működött a támadójáték, ha pedig Hinora kicsit koncentráltabb, akkor meg is lett volna Kondás Elemérék első győzelme. Mindenképpen több van ebben a Vasasban annál, mint amit idáig nyújtott, így azt gondolom, inkább előbb, mint utóbb meg is születik az első sikere. 

A Kisvárda most "meg van ütve", ha egy edző fel akar állni, az pedig azt jelzi, hogy nem feltétlenül klappolnak a dolgok az öltözőben sem. Ezt az 1.60-as szorzót pedig egyszerűen nem lehet komolyan venni most, viszont fogadóként ebből megpróbálhatunk profitálni.

A fő tippünk erre a meccsre a Vasas +1-es ázsiai hendikep, aminek értelmében a pénzünket csak akkor veszítjük el, ha a Kisvárda kettő vagy több góllal nyerné meg ezt a mérkőzést, ha pontosan egy találattal, akkor a tétünket teljes egészében visszakapjuk, minden más eredmény esetén pedig nyerünk.  

{"headTitle":"Kisvárda - Vasas ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-08 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Vasas +1 ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Vasas +0,75","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"},{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Vasas +0,5 ","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3926451] 2022-10-08 17:00:00 Varda SE - Vasas Budapestx;