NB II

Bajban a Vasas-Honvéd duó - íme az oddsok az NB II-re

  • varin

A győriek váratlan szezonkezdete miatt lehet, hogy már csak egy hely kiadó a Merkantil Bank Ligában.

 

A válogatott mérkőzések és az MK-szünetet követően az NB II is folytatódik szeptember 24-én, így illik megnézni, hogy állnak most a csapatok és mi a helyzet a fogadóirodák szorzóival.

Egyelőre közepesen látszik borulni a papírforma a Merkantil Bank Ligában, hiszen a két topfavorit, a Honvéd és a Vasas gyengébben kezdett, a harmadik erő, a Győri ETO viszont vezeti a tabellát. A bukmékerek egyelőre nehezen tudják elképzelni, hogy a zöld-fehérek végül nem jutnak fel, de azért óvatosan jegyezzük meg, Claudiu Bumbáék sorsolása eddig viszonylag baráti volt. Bár a rajt nagyon ígéretes, ezek az oddsok rettenetesek, mi szívesen kontráznánk a feljutó tippet, ha lehetne.

Oddsok az NB II bajnokára és feljutóira
Csapat Megnyeri az NB II-t Feljut az NB I-be
Győri ETO 2.50 1.25
Vasas 4.00 2.00
Honvéd 5.00 2.50
Nyíregyháza 10.00 5.00
Budafok 15.00 7.50
Pécs 15.00 7.50
Szeged 15.00 7.50

A Vasas viszont eléggé kétarcú csapat benyomását kelti eddig, a rossz bajnoki rajt után 3 győzelem és 2 döntetlen áll az angyalföldiek neve mellett, ráadásul a 8. fordulóban a Gyirmótot fogadják. Ha végül beigazolódik a bukméker gondolata és az ETO rajt-cél győzelmet arat, nagy harc lehet a két fővárosi csapat között.

Hatpontos meccset nyert a szünet előtt a Honvéd, amely emberhátrányban tartotta otthon a 3 pontot az ETO ellen. Iszonyatosan kellett is ez a siker a kispestieknek, hiszen kezdett problémásan kinézni a tabella, ráadásul a szurkolók is igencsak kikezdték a csapat vezetőségét. A Honvéd egyébként 7 meccsből 6-szor 2-1-et játszott, 3-szor nyert, 3-szor kikapott.

Frankón áll egyelőre a 9.50-es szorzóval bíró tippünk, hiszen a Nyíregyháza feljutó pozícióban található. A még veretlen szabolcsiak hétvégén Szegedre utaznak és bár óriásit szólna a pozíció megtartása, talán most alkalmas a keret a nagy álmok szövögetéséhez.

Végezetül nézzük meg a Pécs csapatát is, amely teljesen abszurd módon kezdte a szezont. 1-0, 1-0, 0-0, 0-0, 2-0, 0-0, 0-0 - vagyis a mecsekaljaiak még egyetlen gólt sem kaptak, ráadásul hétvégén a Csákvár érkezik. Bár tény, hogy a sorsolás igen barátságos volt, ez a széria durván megsüvegelendő, amely ha kitart, még akár lehet is esély a feljutásra.

Óriási értékeket nem találunk most ezen a piacon, de azért a Pécs 7.50-es szorzója az első két hely valamelyikére, most csábít minket egy kicsit.