La Liga

Egy duplás és egy ötös szorzót is mutatunk a Barcelona meccsére

Vigóba látogat a Barcelona, amely jövő héten a Napoli elleni játszik BL-meccset. Fogadnátok a katalánokra?

Folytatódik a La Liga szezonja, szombaton a Celta Vigo-Barcelona mérkőzést szemeltük ki magunknak. A katalánok múlt héten csak 3-3-as döntetlent tudott elérni a kiesőjelölt Granada ellen, ami tovább rombolta a morált Barcelonában, főleg miután gyakorlatilag eldőlt, hogy a Real Madrid elhappolja az aranyérmet a címvédőtől. 

 

Csapathírek 

Kezdjük a sort a Celta Vigóval, amely egészen pocsék formát mutat. A hazaiak az utolsó 5 fordulóban csak egy győzelmet tudtak aratni, így éppen hogy csak a vonal felett tanyáznak, vagyis a kiesés ellen küzdenek. Hiába a hazai környezet, sokban nem bízhatnak, hiszen a 12 saját közönség előtt lejátszott ütközetükből mindössze kettőt azaz kettő meccset tudtak megnyerni Aspasék.  Hiányzók terén nem lesz sok gondja a Celtának, hiszen Aidoo és Swedbergen kívül mindenki hadra fogható. 

A Barcelonának le kell mondania a bajnoki címről és mivel már a kupából is kiesett, így már csak a BL maradt, ahol trófeát tudnak szerezni. Az esélyek alapján azonban erre kicsi az esély, egyelőre azt kéne megoldaniuk, hogy a Napolin valahogy túljussanak. 

A szezon végén távozó Xavinak valamivel jobb a helyzete, mint a Granada ellen, de Gavi, Balde, Joao Félix és Ferran Torres hiánya is érzékeny veszteség. 
A várható felállás ezzel együtt nagyjából - vagy szinte teljesen - ugyanaz lehet, mint a Granada ellen. 

[4205588] 2024-02-17 18:30:00 Celta Vigo - Barcelonax

Mire érdemes fogadni? 

Meglehetősen magas szorzón kínálják a Barca sikerét, de a múlt heti eredmény után alaposan meg kell fontolni, hogy megéri e kockáztatni a vendégek győzelmét. Ugyanakkor a Barcának kellene egy önbizalomnövelő győzelem a BL-csata előtt és hát a Celta azért nem egy világverő alakulat.

Mi bátorkodunk egy olyan kettes kötést játékba dobni, ami arra megy, hogy a Barcelona nem veszíti el ezt a találkozót, viszont a védelme megint kapitulál legalább egyszer. 

Bátrabbaknak egy nagyobb szorzót is mutatunk, ami a BTS mellett a vendégsikert és az elmúlt két meccsen eredményes Lewandowski találati mixeli össze. 


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + Barcelona vagy döntetlen@2.06

 ✅ Tipp #2: Mindkét csapat szerez gólt + Barcelona nyer+ Lewandoski gólt @5.20

 

Fogadási határidő: február 17. 18:30

[4205588] 2024-02-17 18:30:00 Celta Vigo - Barcelonax;