La Liga

12 meccse veretlen az Atléti, mégis kiváló az odds

A remek formában lévő Matracosoknak nem kéne, hogy gondot okozzon a tabella hátsó felében tanyázó Celta elleni meccs.

Felix játéka egyelőre kérdéses. Fotó: Reuters

Már a hajrában járunk Spanyolországban is, ahol csupán négy forduló maradt a 2019/20-as szezonból. A végső sorrend kezd szépen körvonalazódni - a bajnoki cím és a top4 helyezett is eldőlni látszik. A 34 fordulóból mindössze négy vereséget jegyző Atléti a dobogó harmadik fokán várja a folytatást, a Celta pedig a 16. helyen tanyázik, ennek ellenére elég tisztességes oddsot szabtak az oddsmesterek.

{"headTitle":"Celta Vigo-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-07 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Celta Vigo","odds":"4.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Atlético","odds":"2.09","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Azért is furcsálljuk az oddsokat, mert Diego Simeone fiai remek formában fociznak - a visszatérés óta öt meccset nyertek, február óta nem kaptak ki és gólokat is csak elvétve szednek be. A bajnokság során eddig 25 alkalommal kapituláltak, ennél csak a Real Madridnak van jobb mutatója.

Legutóbbi meccsükön sima 3-0-ra intéztek el a Mallorcát, három nappal korábban pedig a Barcelona nem bírt velük (2-2). Top4-es helyük szinte garantált, hiszen nyolc egységgel előzik az ötödik helyen álló Villarrealt, de biztosak lehetünk benne, hogy nem engednek ki, hiszen a Sevilla még letaszíthatja őket a dobogóról.

Kisebb aggodalomra adhat okot, hogy Diego Costa eltiltás miatt nem játszhat és Joao Felix sem biztos, hogy zöld utat kap, hiszen kisebb boka sérüléssel bajlódik. Éppen ezért a támadószekcióba a Morata-Carrasco páros várható. A hazaiaknál Araújo van kipirosozódva, a sérültek sorában pedig Álvarez, Juncá és Denis Suárez található.

[3093607] 2020-07-07 22:00:00 Celta Vigo - Atlético Madridx

A vigóiak még nincsenek biztonságban, bár a hat pontos előny a kieső zóna fölött egész megnyugtatónak tűnhet. Aspaséknak volt egy jó periódusa a visszatérés óta, de aztán ismét hullámvölgybe kerültek. A Barca elleni 2-2 mondjuk nagyot szólt, viszont sokáig nem örömködhettek, hiszen közvetlen utána a kiesőjelölt Mallorcától kaptak egy ötöst. Oscar Garcia csapata amúgy tavaly is épphogy megúszta a másodosztályba csúszást és szerintünk idén is túlélik.

Amiben bízhatnak, hogy a Matracosok az eddigi 17 idegenbeli összecsapásból mindössze 5 alkalommal tudtak nyerni. Ezt a bukik is biztosan figyelembe vették az oddsszabásnál, de ez nem változtat a tényen, hogy osztálykülönbség van a felek között. A Simeone-brigád az utóbbi 6/8 Celta elleni meccsén még gólt sem kapott és összességében 12 összecsapás óta veretlen, így az alábbi tipp elég biztonságosnak tűnik.

{"headTitle":"Celta Vigo-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-07-07 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético +0","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3093607] 2020-07-07 22:00:00 Celta Vigo - Atlético Madridx;