Premier League

Akár meg is éghetnek a Vörös Ördögök a Farkasok otthonában

Fogadáskészítővel fogadunk a Wolverhampton-Manchester United PL-meccsre.

A Premier League 22. fordulójának zárómeccsét csütörtök este rendezik a Molineux Stadionban, ahol a Wolverhampton a Manchester United csapatát fogadja. Az oddmesterek szerint teljesen háromesélyes a találkozó, igaz, egy picit azért a vendégek felé billentik a mérlegnyelvét, ám így is 2.60-szoros átlagszorzón lehet rájuk fogadni háromesélyben.

Csapathírek

A Wolves jó passzban várja a találkozót, hiszen december 17-e óta nem veszített tétmérkőzést, mindez pedig azt jelenti, hogy az elmúlt hét meccsén nem talált legyőzőre. Az FA Kupában a Brentfordot újrajátszott meccsen győzte le és ejtette ki hosszabbítást követően, majd hétvégén a West Bromwichnál győzött a sorozatban, ahol már a legjobb 16 között jár.

A bajnokságban a Chelsea, Brentford, Everton trió felett aratott sikereket követően másfél hete gól nélküli remit hozott össze Brightonban, a megszerzett 10 pontnak köszönhetően pedig immáron a 11. pozícióban tanyázik a táblázaton.

A Farkasoknak pedig biztosan csak két hiányzójuk lesz, az eltiltott Joáo Gomes és a válogatottbeli kötelezettségek miatt távollévő Traoré marad ki, míg Sarabia és Hee-Chan szereplése kérdéses csütörtök este.

[4193747] 2024-02-01 21:15:00 Wolverhampton Wanderers - Manchester Unitedx;

A Manchester United három veretlen mérkőzéssel a háta mögött utazhat Wolverhamptonba, vagyis minta kászálódna kifelé a gödörből a csapat. Igaz, az előbb említett intervallumban aratott két sikert a harmadosztályú Wigan, valamint hétvégén, a negyedik ligás Newport otthonaiban érte el az FA Kupában, ahol a Wolveshez hasonlóan, immáron a 16 között jár már, míg a PL-ben, két és fél hete, gól nélküli remit hozott össze a Tottenham otthonában.

Azon iksznek köszönhetően egyébként a kilencedik pozícióban áll a tabellán, igaz, az egy meccsel többet játszó, hetedik helyezett Newcastle csapatának is 32 pontja van, míg a hatodik, ugyanúgy 21 találkozót megvívó West Hamtől három egységre található.

Hiányzók terén pozitívum, hogy a hétvégén Casemiro és Lisandro Martínez is visszatért, így már csak Martial, Malacia, Lindelöf, Rashford és Amrabat nem lép pályára, míg Mount játéka bizonytalan.

Mire érdemes fogadni?

A felek őszi meccsét az MU 1-0-ra nyerte az Old Traffordon, míg tavaly oda-vissza a Vörös Ördögök nyertek. Azonban most fordulhat a kocka, hiszen a Wolves jó passzban van, hazai pályán idén mindössze kétszer veszített, s többek közt a Manchester City, a Tottenham vagy a Chelsea is fejet hajtott a Molineux-ban, avagy kőkemény 90 perc vár a manchesteriekre csütörtök este.

Mindezek után pedig egy fogadáskészítős tippre adjuk a fejünket, ami nem más, minthogy a jó formában lévő, hazai pályán játszó Wolves legalább egy gólt szerez, ha ki is kap, azt maximum eggyel teszi, valamint a találkozón legalább négy büntetőlap születik. Utóbbival kapcsolatosan Gillett nem biztos, hogy jó táptalaj most, hiszen legutóbbi két meccsén csak egy-egy sárgát mutatott fel, azonban szoros ütközetre van kilátás (ahol könnyedén születhet ennyi lap), továbbá a Wolves 3-as, míg az MU 2,52-es átlaggal bír ezen a téren, ráadásul az utolsó hat egymás ellenijükön ekkora mennyiséget rendre összehoztak a felek büntetőlapok terén.


✅ Tipp #1: Wolverhampton góljai 0,5 felett + Wolverhampton +1,5 ázsiai hendikep + Büntetőlapok száma 3,5 felett @1.85

Fogadási határidő: február 1. 21:15