Premier League

Bombaerős támadósorral kezdhet a Tottenham, ez a tippünk a bajnokijukra

A Spurs már biztos BL-helyet érő pozícióban van, de muszáj gyűjtögetnie a pontokat Postecoglouéknak.

Szombat délután a Tottenham is pályára lép, a bajnoki negyedik helyezett ellenfele pedig az a Wolves lesz, amely biztos középmezőnybeli tagságát aligha veszélyezteti bárki is. A találkozó egyértelműen a hazaiaknak fontosabb, a sikerükre azonban 1.50 körül fizetnek a bukmékerek.

A Tottenham szezonját nagyban meghatározzák a sérülések, a tökéletes szezonstart után komoly hullámvölgybe kerültek a londoniak, miután rengeteg hiányzó nehezítette Ange Postecoglou helyzetét. Azonban ennek úgy tűnik vége, a sérültek nagy része, illetve az Afrika-, Ázsia-Kupán résztvevő játékosok mind visszatértek, így újfent egy igen ütőképes Spursre számíthatunk a szezon hátralevő részében.

Ebben nagy szerepet játszhat James Maddison is, akinek a visszatérése nagyon sokat dobott a londoniak támadójátékán.

A védekezésben azonban továbbra is becsúsznak hibák, így hiába lőtt a Spurs a legutóbbi öt bajnokiján legalább két gólt, ebből kétszer is döntetlennel kellett beérnie (Everton, Manchester United). A legutóbbi körben a Brighton ellen azonban az utolsó pillanatban jött össze a győztes találat, ez pedig a csapategységen is sokat segíthet.

A Wolves is őrült heteken van túl, hiszen a Manchester United elleni vereség egészen fájó lehetett, hiszen 3-1-es hátrányból egyenlített a 95. percben a Wolves, mégis a United örülhetett. Ezután megverte idegenben négyet lőve a Chelsea-t, majd a Brentford elvitte mindhárom pontot a Molineux Stadionból. 

Mire érdemes fogadni?

Látva a Spurs támadóalakzatát, dörzsölhetik a tenyerüket a hazai szurkolók, hiszen Son is visszatérhet a kezdőbe, a Maddison-Kulusevski-Son-Richarlison négyes pedig ütőképes támadógépezetnek ígérkezik. A Wolves védelme nem stabil, noha ziccerek sokaságát sem egyszerű kialakítani ellene.

Amondóak vagyunk, hogy legalább kétszer mattolni tudja a Tottenham a vendég védelmet, emellett pedig öt szögletet is összehozhat. Utóbbit pedig arra alapozzuk, hogy komoly nyomást tehet a Spurs a vendégekre, ebből pedig az öt szöglet összejöhet, ahogy Maddison visszatérése óta mindig (5,5,9).

A fogadásépítőnkre pedig 1.80-as szorzót is kaphatunk a bukmékerektől.


✅ Tipp #1: Fogadáskészítő: Tottenham 1.5 gól felett és Tottenham 4.5 szöglet felett @1.80

Fogadási határidő: február 17. 16:00

 

[4193780] 2024-02-17 16:00:00 Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderersx;