Premier League

Szenteste dupláznánk a Premier League-ben

A karácsonyfa díszítése közben egy Premier League meccsen is izgulhatunk.

28 év után ismét december 24-én rendeznek bajnoki mérkőzést a Premier League-ben, ahol két hektikus csapat találkozóját élvezhetjük. A Chelsea jó passzban érkezhet a meccsre, hiszen a Newcastle ellen kiszenvedte a hosszabbítást a Ligakupában, a büntetőpárbajban pedig felülmúlta a Szarkákat, ezzel az elődöntőbe jutva. Ennek ellenére sok örömre nincs ok London kék felén, a hektikus játék és az érthetetlen pontvesztések túl sokra nem predesztinálják Pochettino gárdáját.

A szokásos hosszú sérültlistára iratkozott fel Enzo Fernandez, ami nem könnyíti az argentin menedzser helyzetét, pláne, hogy az egyetlen formában levő csatár pedig jelenleg Cole Palmer a keretben.

A Wolves lefelé tart a PL-ben, november óta kevésbé néznek ki jól a hazaiak, az eredmények pedig már nem nagyon jönnek. A Burnley elleni győzelem mellett pontvesztés a Nottinghammel szemben, de a West Ham otthonában elszenvedett 0-3 sem fest jól decemberben. Ettől függetlenül a középmezőny stabil tagjai a Farkasok, a cél továbbra is a biztos bennmaradás.

A lefelé tartó hazaiak okán ez a meccs a Chelsea-nek áll, de a hektikusságuk okán inkább az X2-ben látunk fantáziát, mintsem a sima vendégben. Ezt viszont a 3.5 gól alatti opcióval vegyítjük, erre a kombinációra pedig közel duplázót fizetnek a bukmékerek. Látva, hogy a Wolves támadójátéka mennyire akadozik az elmúlt hetekben, valamint a londoniak sem az idegenbeli kiütésekről híresek, jó választásnak ígérkezik vasárnap délutánra ez a tipp.


✅ Tipp #1: Fogadáskészítő: Döntetlen vagy Chelsea + 3.5 gól alatt @1.95

Fogadási határidő: december 24. 14:00