La Liga

Egy 3,65-ös szorzót néztünk ki a Real bajnokijára

Rezgett a léc a királyiaknak a utolsó két meccsen, a Getafe sem ígérkezik könnyű falatnak.

A Carlo Ancelotti-féle Real Madrid egyik legnagyobb erénye, hogy akkor is be tudja zsákolni sorozatban a három pontokat, amikor a csapat játéka egyébként nem kifejezetten gördülékeny. A blancók az Almería ellen - vitatott körülmények között - bőven a rendes játékidőn túl szerezték meg a győztes gólt, legutóbb pedig a Las Palmas otthonában kellett egy félóra alatt megfordítaniuk a meccset, és tették mindezt sikerrel. 

Csütörtökön a városi rivális Getafe stadionjába látogatnak a királyiak, a fogadóirodák szerint pedig komoly esélyük van a három pont megszerzésére. 

 

Csapathírek 

A Getafe jelenleg a 10. helyen áll, masszív középcsapattá érett az elmúlt években, kiesési gondjai idén sem lesznek, igaz a nemzetközi kupaszereplés is elérhetetlennek tűnik. Hazai pályán kifejezetten jól teljesít a Getafe, 10 meccs alatt csupán egy vereséget szenvedett el saját közönsége előtt. Jó hír a hazaiaknak, 

Luis Milla, Damian Suarez és Jose Angel Carmona eltiltása is lejárt és felépült Milla és Carmona is. 

A Real Madridban is jó a szakmai stáb helyzete, hiszen Courtois, Militao és Alabán kívül nincs sérült a keretben. 

[4205539] 2024-02-01 21:00:00 Getafe - Real Madridx

Mire érdemes fogadni? 

Az elmúlt két meccsen mutatott performansz alapján nem feltétlenül bízunk meg száz százalékosan a Real Madridban, noha az esélyek nálunk meglehetősen egyértelműek. Viszont ez most egy nagyon fontos meccs lesz a madridiaknak, hiszen a Girona nem akar kipukkadni, így vissza kellene venni a listavezető pozíciót. 

Az előző két Real-meccshez hasonlót várhatunk most is, a Getafe nem fogja olcsón adni a bőrét, de a rutin és a minőség végül itt kiütközhet a Real Madrid javára. Két tippötletünk van a meccsre, egy szimpla vendég közel 1.60-as szorzóért, és egy GG+ Vendég bőven három és félszerezőért. 


✅ Tipp #1: Real Madrid nyer @1.59


✅ Tipp #2: Mindkét csapat szerez gólt + Real Madrid nyer @3.65

[4205539] 2024-02-01 21:00:00 Getafe - Real Madridx;