La Liga

A statok alapján ezek lehetnek a nyerő tippek a Barca bajnokijára

A legutóbbi három Barca-Getafe randevún összesen egyetlen találat született. Ezúttal is gólszegény 90 percet látunk?

A szerdán Nápolyban kedvezőnek tűnő 1-1-es döntetlent elérő Barcelona szombat délután a madridi Getafe csapatát látja vendégül a barcelonai olimpiai stadionban. A fogadóirodák szerint a mérkőzés esélyesei a katalánok, akiknek a sikerét 1.40 körüli szorzón mérik, míg a Getafe győzelme akár 7-szeres kasszával is kecsegtethet. 

A két csapat elmúlt egymás elleni mérkőzései meglehetősen gyatrán néznek ki, hiszen az utolsó 4 randevúból három is 0-0-t hozott, a maradék kivétel pedig 1-0-s barcelonai sikerrel záródott. 

Csapathírek 

Bár a játék képe alapján akár nyerhetett is volna a BL-meccsen a Barcelona, Xavi összességében nem lehet elégedetlen, hiszen a kinti remi jó alap lehet egy hazai pályán kiharcolt továbbjutáshoz. Ráadásul Lewandowski ismét betalált, így a lengyel már sorozatban a negyedik meccsén tudott eredményes lenni. Bizakodásra adhat okot, hogy csökken a sérültlista létszáma is, Gavi, Marcos Alonso és Balde trióján kívül a többiek már közel vannak ahhoz az állapothoz, amikor pályára tudnak kerülni. 

A Getafe sincs éppen rossz formában, hiszen csak egy vereség van az elmúlt 5 fordulóból, de a tabella 10. helye talán még így is csalódás a madridiaknak. A hiányzók terén nincs érdemi befolyással bíró információ, a fővárosiak közel legjobb felállásukban futhatnak majd ki a gyepre. 

 

[4205594] 2024-02-24 16:15:00 Barcelona - Getafex

Mire érdemes fogadni? 

Mivel a Girona fáradni látszik, a Barcelonának fontos lenne, hogy szép sorjában begyűjtögesse a győzelmeket. A Granada elleni betli után a Celta Vigo otthonában le is hozta a kötelező a katalán gárda, de nagy kérdés, hogy a hétközi utazás és a BL-meccs mennyit vett ki az együttesből. 

[4205594] 2024-02-24 16:15:00 Barcelona - Getafex;5

Ennek a meccsnek a forgatókönyve nagyban múlhat majd a Getafe hozzáállásán is. Ha a vendégek visszaállnak a saját térfelükre és várják a kiugrási lehetőségeket, akkor lehet ebből egy viszonylag unalmas 90 perc is, ahol nem a gólok játsszák majd a főszerepet. 

Ugyanakkor a Barcelona védelme gyakorlatilag képtelen lehozni kapott gól nélkül a meccseit. Nagy kérdés, hogy melyik irányba érdemes húzni, de az látható, hogy a fogadóirodákat nem érdekelte a két csapat a közelmúltban egymás elleni megvívott meccsei, hiszen +/- 3 gólra húzták meg az egál határokat a gólokra vonatkozóan. 

 

Nálunk a mérkőzés fő tippje, a Getafe több büntetőkártyája.

A madridi alakulat a La Liga legsportszerűtlenebb csapata, a 25 forduló alatt 94 sárgát és 9 pirosat (!) gyűjtött be. 

 

A Barcelona vendégeként további extra nyomás nehezedik a csapatokra, így a Getafe alighanem meg fogja nyerni ezt a párharcot ebben az összevetésben. 

A további gondolataink is erre a tippre épültek, vérmérséklettől függően lehet emelni az oddsokat. A Barca ugyan nem egy kifejezetten szögletes csapat, de a labdabirtoklási fölényéből azért a kiscsapatok ellen nyerni szokott ebben a szegmensben, így ezt az opciót hozzácsapva már egy masszív duplázót kaphatunk. 


✅ Tipp #1: Legtöbb büntetőlap Getafe @1.67 

 

✅ Tipp #2: Legtöbb büntetőlap Getafe+Legtöbb szöglet Barcelona @2.15
 

Tipp #3: Legtöbb büntetőlap Getafe+Legtöbb szöglet Barcelona+Gólok 4.5 alatt @2.60

 

[4205594] 2024-02-24 16:15:00 Barcelona - Getafex;