La Liga

Lapzuhatagot hozhat a madridi rangadó?

Elvileg a forduló legkeményebb meccsét rendezhetik Madridban

Messze a várakozások feletti pozícióból, a 8. és a 11. helyről várja a két madridi gárda a keddi késő délutáni összecsapást, vagyis 17 órától Getafe-Rayo Vallecano. A bukmékerek erre a mérkőzésre szabták a legmagasabb lapos line-t, vagyis ez lehet a legkeményebb 90 perc a 19. fordulóban. Nézzük, vajon ez is lesz-e!

A Tippmixprónál a 6,5-es line-ra is 2-szeres oddsot kapunk, ha az alatt verziót ikszeljük be, ami igencsak jól fest. Ez persze nem véletlen, a Getafe a legtöbb, a Rayo a harmadik legtöbb sárga lapot átlagolja a szezonban, ahogyan a hazaiak hat piros lapja is listavezető. Úgy tűnik azonban, hogy a kemény futball eredménnyel jár, hiszen a tavalyi, nehézkesebb szezon után most a felsőházat ostromolja Patricio Moreno gárdája. A forma egyébként parádés, a Getafe a decembert úgy zárta le, hogy a Valencia-Sevilla-Atlético hármas ellen 7 pontot szerzett.

A Rayo ezzel szemben eléggé lefagyott télre, október 22-e óta nyeretlen, öt meccs óta pedig gólt sem szerzett a La Ligában.

Alapvetően tehát minden adott lenne a sok lapos mérkőzéshez, amelyet Jorge Figueroa Vázquez vezet majd, mi viszont mégsem merjük behúzni ide az overt. Bár a sporttárs nem tartozik az underes sípmesterek közé, ha csak a sárgákat nézzük, akkor az utolsó 23 meccsén mindössze 2 alkalommal adott legalább 7 sárga lapot.

Ugyan az elmúlt években szinte mindig összejött a 7 sárga lap a két csapat csörtéin, mi mégsem érezzük, hogy szilveszter után egy nappal, egy kivételesen nem sok téttel bíró meccsen nagyon megvadulnak majd a csapatok. A tippünkre egyébként a Tippmixpro piacvezető oddsot kínál.

 


✅ Tipp #1: 6.5 sárga lap alatt @1.71

Fogadási határidő: január 2. 17:00