Európa Liga

Az ekkora néptippből szokott jó nagy bukta lenni

Nagyon egyoldalúan fogadják az Ajax-Getafe találkozót. Vajon igaza lesz a nagy többségnek?

A tavalyi kiírásban az Ajax egészen az elődöntőig menetelt a Bajnokok Ligájában, idén azonban már a csoportkört sem sikerült túlélnie. A hollandok így tavasszal az Európa Ligába kényszerültek, azonban könnyen lehet, hogy máris búcsúznak ebből a sorozatból is.

Az amszterdamiak ugyanis 2-0-s vereséget szenvedtek a Getafe otthonában a párharc első mérkőzésén, vagyis a spanyolok vannak lépéselőnyben.

Persze hazai pályán az Ajax képes lehet arra, hogy megfordítsa ezt a párharcot, ám ahhoz nagyon pontos támadójáték és kiváló védekezés szükséges.

A fogadóirodák számai alapján legalábbis jóval nagyobb esély mutatkozik egy hazai győzelemre, mint bármi más végkimenetelre, a hollandok sikerét 1.85-ért kínálja a magyar bukméker, míg a madridiak öröme 4.35-ös szorzót fizet.

Te mire fogadsz ezen a meccsen?

 

 

 

 

 

 

A magyar fogadók is egyetértenek a bukmékerekkel, hiszen nagyon egyoldalúan fogadják ezt a mérkőzést. A Tippmixpro statisztikái szerint ugyanis az 1X2-es piacokra beérkező tétek 80 százaléka az Ajaxra érkezett be.

Óriási néptippnek tűnik tehát az Ajax nyeretése, ilyen esetben pedig gyakran előfordul a nagy bukta is. Legutóbb a Mezőkövesd-Ferencváros találkozón volt hasonlóan nagy az egyetértés, akkor sokan rá is szaladtak a végeredményre.

Hogy ezúttal igaza lesz-e a többségnek, az csütörtök este kiderül. Ha kíváncsi vagy, mit várunk mi a találkozótól, akkor nézd meg beharangozónkat!

[3236274] 2020-02-27 21:00:00 Ajax - Getafex;